Italian Bar- Restaurant Sette: Μοναδική γευστική εμπειρία με φίνες και ντελικάτες γεύσεις – Ασύγκριτη απόλαυση σε κάθε μπουκιά!



Tο κομψό, με μοντέρνα vibes italian Bar- Restaurant ‘Sette’, στο πλακόστρωτο της οδού Βασιλείου Φόρη στο κέντρο της Κοζάνης, μπήκε εδώ και μερικά χρόνια στις ζωές μας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτές, για όλους τους σωστούς λόγους. Δύο από αυτούς είναι η ποιότητα και οι ντελικάτες γεύσεις του.

Το μενού εστιάζει στην πίτσα και την pasta, με φίνες όμως προτάσεις σε κρέας, ενώ τα premium υλικά συνδυάζονται αρμονικά και σε εκπλήσσουν με την ιδιαίτερη γεύση τους.

Ψημένη στην εντέλεια με ζύμη μεστή, κρούστα όμορφα τραγανή και γαρνιτούρες τέλεια ισορροπημένες, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ντελικάτο και όσο πρέπει πιπεράτο για μια «διαβολική» πίτσα.

Η όμορφη αυλή του και το πολύ ωραία διακοσμημένο εσωτερικό του εστιατορίου έρχονται να ολοκληρώσουν  αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ από την άλλη οι επιλογές του σε ζυμαρικά θα σε αφήσουν άφωνο!

Η πολυπλοκότητα με την αρμονία και οι εντάσεις με την φινέτσα συνδυάζονται αριστοτεχνικά από την μαγειρική του ομάδα, φέρνοντας μια high end εστιατορική γεύση στην Κοζάνη.

Όλα τα συστατικά είναι πολύ προσεγμένα και επιλεγμένα με προσοχή -ζυμάρι που φτιάχνεται καθημερινά και είναι 48ωρης ωρίμανσης και γαρνιτούρες που προέρχονται από ποιοτικές και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Όποια πίτσα ή ζυμαρικό επιλέξεις σίγουρα θα εκπλαγείς από το πόσο ωραία δένουν τα υλικά αναδεικνύοντας περίτεχνα τα κύρια χαρακτηριστικά του το καθένα.

Italian  Bar- Restaurant ‘Sette’, ο κατάλληλος προορισμός για μία όαση στυλ και ηρεμίας που συνδυάζει απόλαυση και αξέχαστη γεύση!

Βασιλείου Φόρη 7, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 027777

Facebook: SETTE 7

Instagram: sette_bar_restaurant

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.