Pizzeria Stasi: Πλούσια ποικιλία συνδυασμών και γεύσεων που θα σε συναρπάσουν!



Η Pizzeria ‘Stasi’ βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Γκέρτσου 50 και σε καλεί να κάνεις μια ‘στάση’ για να απολαύσεις την πίτσα σου σε άλλο επίπεδο!

Η φιλοσοφία του στηρίζεται στο ότι θέλουν να προσφέρουν νόστιμη και προσιτή πίτσα που υποστηρίζει το delivery και το take out, αλλά δεν παύει να έχει τραπέζια για όποιον θέλει να κάνει μια σύντομη στάση, για μια δυνατή απόλαυση.

Στον κατάλογο εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, must taste εδώ είναι η πίτσα με γύρο ‘χοιρινό’ με κόκκινη σάλτσα stasi, gouda, edam, mozzarella, παρμεζάνα, γύρο χοιρινό, ντομάτα, κρεμμύδι, και πατάτες τηγανητές, ή ‘κοτόπουλο’ με λευκή σάλτσα, gouda, edam, mozzarella, παρμεζάνα, κοτόπουλο, καλαμπόκι, πιπεριά και μανιτάρια, της ‘Γιαγιάς Σουλτάνας’, με σάλτσα της επιλογής σας, gouda, edam, mozzarella, παρμεζάνα φέτα, χωριάτικα αυγά, μπέικον, μανιτάρια και πατάτες τηγανιτές και η ‘Νηστίσιμη’ με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, κόκκινη σάλτσα stasi, νηστίσιμο τυρί, ελιές, καλαμπόκι, μανιτάρι, ντομάτα, πιπεριά και κρεμμύδι.

Συνδυάστε την πίτσα σας με δροσερές σαλάτες ή ζυμαρικά και απογειώστε τη γεύση σας με τις γλυκές του επιλογές σε πίτσα!

Συναρπαστικοί συνδυασμοί που δένουν απόλυτα και καλύπτουν όλα τα γούστα!

Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος και υπηρεσίας διανομής (delivery):

Δευτέρα: Κλειστά, Τρίτη έως και Κυριακή 16:00- 00:00.

*Σύντομα και με νέο κατάστημα στην οδό Π. Χαρίση στην Κοζάνη 

Stasi Pizzeria, Κ. Γκέρτσου 50, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 021900 & 6989895266

Facebook: Stasi_Σταση

Instagram: stasipizzeria6

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.