Σε vintage – pop ρυθμούς η αυλή του Φιλοπρόοδου – Ο Monsier Minimal και η μπάντα του διασκέδασαν με τον δικό τους τρόπο τον κόσμο – Δείτε τα βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Μια μοναδική βραδιά με τον Χρήστο Τσιτρούδη κατά τον κόσμο, Monsier Minimal και την μπάντα του,  έζησαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στο στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης.

Στην πάντα φιλόξενη και όμορφη αυλή του, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος κατάφερε να δώσει νόημα στη ζεστή βραδιά του καλοκαιριού και με την τρίτη κατά σειρά μουσική συνάντηση, ζωντάνεψε τη γειτονιά, ενώ ταυτόχρονα  διασκέδάσε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις, με τίτλο “στην καρδιά της Κοζάνης”.

Ο Monsier Minimal και η  μπάντα του, με τη θετική τους αύρα και την επιλογή των τραγουδιών επι σκηνής σε electro και indie pop, indie dance, chillwave, vintage pop, indie retro pop, γέμισαν την ατμόσφαιρα με θετικά συναισθήματα, χαράς, έρωτα, χαλαρότητας, ρομαντισμού και χορού, απογειώνοντας τη διάθεση του κόσμου.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Βελισσάριος Πρασσάς – Μπάσο

Μέμος Πιλαφτσής – Κιθάρα

Στέφανος Κωνσταντινόπουλος – Πλήκτρα

Παντελής Τάκης – Ντράμς

Σωκράτης Πεπελάς – Τρομπέτα

Στο τραγούδι και την ηλεκτρική κιθάρα, ο Χρήστος Τσιτρούδης.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συλλόγου συνεχίζεται με τη βραδιά Θερινού Σινεμά την Τετάρτη 17 Ιουλίου με την  μαύρη κωμωδία «Σ’ Αγαπώ Μέχρι Θανάτου» (A New Leaf, 1971), σε σκηνοθεσία της Ιλέιν Μέι, πρωταγωνιστούν οι: Γουόλτερ Ματάου,Τζακ Γουέστον, Ιλέιν Μέι, Γουίλιαμ Ρέντφιλντ, Ρενέε Τέιλορ, Ντόρις Ρόμπερτς, Τζέιμς Κόκο κ.α.

Η ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9:30 μ.μ. ακριβώς.

Την επόμενη Δευτέρα στις 22 Ιουλίου την μουσική σκηνή θα καταλάβουν, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Δημήτρης Κανέλλος, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον  Λευτέρη Παπαδόπουλο.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.