Με στόχο την προστασία πεζών και οδηγών, ο Δήμος Κοζάνης προχωρά στη δημιουργία κυκλικού κόμβου επί της οδού Λαρίσης



Με κεντρικό στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της ροής της κυκλοφορίας, η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη προχωρά στη δημιουργία κυκλικού κόμβου επί της οδού Λαρίσης στην πόλη της Κοζάνης, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής, ικανοποιώντας ταυτόχρονα ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας, που ζουν εκεί.

Ειδικότερα, το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, όπου ομοφώνως δόθηκε το πρώτο πράσινο φως για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, το οποίο, έκτος απροόπτου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από σήμερα, μετά και την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Βόμβας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, υπογράμμισε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για την αναγκαία προστασία πεζών και οδηγών στο πολυσύχναστο αυτό σημείο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και χαρακτηρίζεται από μία συνεχή κίνηση με, δυστυχώς, αρκετά τροχαία συμβάντα να έχουν σημειωθεί, όλα αυτά τα χρόνια.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.