Με την ποιοτική Χάμαρμπι και τη… χαλάστρα στη διοργανώτρια



Ολοκληρώθηκαν το ΕURO και το Copa America, αρχίζουμε και φορτσάρουμε για την έναρξη όλο και περισσότερων εγχώριων λιγκών. Σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι με τις αναμετρήσεις από Σουηδία και Ισλανδία, αλλά και το λάτιν πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη: Πότε παίζει η Εθνική μπάσκετ;

  1. Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ (20:00)

Στη Σουηδία, η Χάμαρμπι επέστρεψε με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΓΚΑΪΣ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ντεμπούτο με το αριστερό για τον νέο τεχνικό της Γκέτεμποργκ, η οποία ηττήθηκε 2-0 από τη Βάρναμο. Κατάμεστο σήμερα το γήπεδο από τους οπαδούς της Χάμαρμπι, οποία διαθέτει την πιο ποιοτική ομάδα στο ζευγάρι. Επιλογή ο άσος στο 1.90.

Β. Ιρλανδία U19 – Ουκρανία U19 (21:00)

Έναρξη της τελικής φάσης του EURO U19 που διεξάγεται στη Β. Ιρλανδία. Η οικοδέσποινα εξασφάλισε θέση λόγω της φιλοξενίας της διοργάνωσης, αλλιώς πολύ δύσκολα θα προκρινόταν μέσω των προκριματικών. Η Ουκρανία τα πήγε περίφημα στην Elite φάση (3/3 νίκες), δείχνει ικανή για διάκριση. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, θα στηρίξουμε το φαβορί, ποντάρισμα στο διπλό στο 1.70.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε το υπόλοιπο στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.