Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης: Τέσσερα μετάλλια (2 Χρυσά, 1 Αργυρό, 1 Χάλκινο) ο απολογισμός στην Β’ Φάση του Πανελλήνιου Εφήβων Νεανίδων



Δύο Χρυσά, ένα Αργυρό και ένα Χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης, στην Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων.

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με τρεις αθλητές. Τον Γιώργο Πέκο, την Άννα Ζάμπρου και την Έλσα Μαυροματίδου.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Πέκος κατέκτησε 2 ΧΡΥΣΑ μετάλλια στα 200 και 100 ύπτιο, ενώ πήρε το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στα 50 ύπτιο.

Η Ζαμπρου κατέκτησε το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο στα 400 μικτή, ενώ πήρε την 4η και 5η θέση στα 200 ύπτιο και 200 μικτή αντίστοιχα.

Η Έλσα Μαυροματιδου, μακριά από τον καλό της εαυτό κατέκτησε την 4η και 6η θέση στα 50 και 100 πρόσθιο αντίστοιχα, ενώ δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό στα 200 πρόσθιο.

Και οι τρεις αθλητές, έχουν καταφέρει κατά την πολυετή παρουσία τους στην ομάδα, να κατακτήσουν διακρίσεις και μετάλλια εντός και εκτός Ελλάδας και παράλληλα να αποτελούν παράδειγμα προσπάθειας και αφοσίωσης για τους μικρότερους σε ηλικία συναθλητές τους.

Καθώς ηλικιακά έχουν τελειώσει το λύκειο και του χρόνου θα κολυμπούν σε άλλες ομάδες, σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου τους ευχαριστεί και τους εύχεται να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να φτάσουν ψηλά, πολύ ψηλά!

Συγχαρητήρια παιδιά!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πέκου:

Κέρδισα τρία μετάλλια. Δύο χρυσά ένα χάλκικο στα 3 ύπτια (50,100,200). Δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τις συγκεκριμένες επιτυχίες, καθώς οι συνθήκες των αγώνων ήταν πολύ δύσκολες και σίγουρα μειώθηκε η απόδοση μου όπως και όλων των αθλητών που αγωνίζονταν στο συγκεκριμένο κολυμβητικό. Για να είμαι ειλικρινής δεν αισθάνομαι δικαιωμένος από τις επιδόσεις μου, βέβαια πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι συνθήκες τωv αγώνων. Είχε τρομερή ζέστη και πολύ υγρασία. Αλλά πιστεύω ότι στα πανελλήνια πρωταθλήματα μετράνε τα μετάλλια και όχι οι χρόνοι. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Λουκά Καραγιαννάκη, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα και σε εμένα προσωπικά και στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μου και όλων των συναθλητών μου καθώς επίσης και τους προπονητές μου κύριο Μάρκο Μανταλούφα και την κυρία Μαρία Αμπατζιδου, όπως και την γυμνάστρια μου Κατερίνα Γκατζοφλια και την φυσικοθεραπεύτρια μου Μαρία Μιμίκου. Οι στόχοι μου εννοείται πως δεν έχουν ταβάνι, διότι προσπαθώ να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ!

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.