Δήμος Βοΐου: Το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου



Στις 11 & 12 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση του προσωπικού και των φιλοξενούμενων κοριτσιών του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου από το Ινστιτούτο P.A.D.A. – Αντιναρκωτική Δράση. Είχαμε την τιμή να παρευρεθούν στον Πεντάλοφο οι κ. Γιάννης Ραχωβίτσας, Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ- Πρόεδρος του Ινστιτούτου P.A.D.A.- Αντιναρκωτικής δράσης και τα μέλη κ. Γιώργος Παπαπροδρόμου, Αντιστράτηγος ε.α- Πρώην Διευθυντής Δ/νσης Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ., κα. Ελένη Μπακούρη, πρ. Προϊσταμένη Τμήματος Ναρκωτικών του Γενικού Χημείου του Κράτους, κα. Πέγκυ Κυρίτση, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας- Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ, κα. Ελευθερία Παλαιολόγου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας- Υπάλληλος Υπουργείου Παιδείας, κα. Βασιλική Αποστολίδη, Εκπαιδευτικός, κα. Ελένη Βακουφτσή, Εκπαιδευτικός και κα. Κλεοπάτρα Βρόντου, Κοινωνιολόγος.

Η δράση αυτή τάσσεται στη φιλοσοφία του Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου Δήμου Βοΐου σχετικά με την ενημέρωση, την πρόληψη και τη συνεχή επικαιροποίηση γνώσεων του προσωπικού και των φιλοξενούμενων κοριτσιών, με βάση την ταχύτητα των εξελίξεων στην κοινωνική μας ζωή. Προς αυτή την κατεύθυνση και σύμμαχός μας αποτέλεσε το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης με την επίσκεψή τους στο Κέντρο μας και τον αγώνα τους στη θωράκιση απέναντι στις προκλήσεις των εξαρτήσεων.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τις γνώσεις, την ενδυνάμωση και τη φιλία τους.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.