Κοζάνη: Πλήρωσε για αυτοκίνητο που δεν παρέλαβε ποτέ



astinomia faros anamenosΣχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 51χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 51χρονος κατήγγειλε ότι μέσα Μαρτίου του 2024 εξαπατήθηκε, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με άγνωστο άτομο για αγορά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης (ηλεκτρονική αγγελία), πείσθηκε και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, συνολικά το χρηματικό ποσό των -800- ευρώ καθώς και μετέβη σε ΑΤΜ και μετέφερε συνολικά από το λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των -1.800- ευρώ στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό την αγορά του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί ως είχε συμφωνηθεί.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 39 και 65 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό και δύο αλλοδαπών, ηλικίας 46 και 58 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι των αριθμών τηλεφώνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.