Πτολεμαΐδα: Ανάρπαστη η εκπτωτική κάρτα του Εμπορικού Συλλόγου



Ανάρπαστη έχει γίνει η εκπτωτική κάρτα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, με 700 καταναλωτές να έχουν εγγραφεί ήδη.

Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Βυθούλκα, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, τα τοπικά καταστήματα κάνουν πολύ μεγάλες προσφορές, με τη φετινή χρονιά να κρύβει εκπλήξεις για τους καταναλωτές, καθώς από φέτος και εδώ και λίγες ημέρες τρέχει η Κάρτα Μέλους για τους καταναλωτές.

Ο τρόπος που λειτουργεί η κάρτα μέλους είναι παρόμοιος με τα πρατήρια καυσίμων – σούπερ μάρκετ, Οι καταναλωτές εκδίδουν την κάρτα μέλους και με τις αγορές τους από τα καταστήματα συλλέγουν πόντους. Όπως αναφέρει, υπάρχει τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο και, σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις, οι έμποροι αισιοδοξούν ότι η αγορά θα κινηθεί περισσότερο.

Για τις εκπτώσεις, ο κ. Βυθούλκας ανέφερε ότι είναι γενναίες, άνω των 50%, με ποιοτικό εμπόρευμα, και πολύ συμφέρουσες τιμές, ενώ σε ό,τι αφορά τους ντόπιους επιχειρηματίες, τόνισε ότι κάθε χρόνο είναι και πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά οι έμποροι δεν πτοούνται και συνεχίζουν με όρεξη τη δουλειά τους.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα στην Πτολεμαΐδα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά.

www.ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.