Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Επανάσταση τώρα» της Αλεξίας Βόγδου από τις Εκδόσεις Παρέμβαση



Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Επανάσταση τώρα» της Αλεξίας Βόγδου από τις Εκδόσεις Παρέμβαση. Πρόκειται για Παιδικό βιβλίο, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, και μέσα από τις σελίδες του μαθαίνει σ’ αυτά να έχουν καλούς τρόπους. Οι ήρωες του βιβλίου, τα ζώα μιας φάρμας, γίνονται επαναστάτες και βάζουν εμάς τους ανθρώπους στη θέση μας, με αφορμή έναν συνηθισμένο διάλογο ανάμεσα σε μια μαμά και το απρόσεχτο παιδί της. Οι τελευταίες σελίδες του βιβλίου εμπλουτίζονται από ασκήσεις, αφιερωμένες στα παιδιά που τώρα ξεκινάν να γράφουν.

Τι κοινό μπορεί να έχουν, άραγε, ένας κόκορας, μία αλεπού, ένα γαϊδούρι, μια κότα,
ένα γουρούνι και ένα μαύρο πρόβατο με κατσαρό μαλλί; Τα ζωάκια του αγρού ψάχνουν
το δίκιο τους να βρουν και μία μέρα συναντούν ένα παιδί, σαν εσένα!
Πώς θα τα βοηθήσει ο μικρός Κωστάκης;
Ξεφύλλισε το βιβλίο γιατί… η επανάσταση αρχίζει ΤΩΡΑ!

Η Αλεξία Βόγδου γεννήθηκε στην Κοζάνη, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην εκπαίδευση (M.Ed). Από το 2006 υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία ως μόνιμο στέλεχος. Είναι μητέρα έξι (6) παιδιών.

Από τα μαθητικά της χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή διηγημάτων και ποίησης. Είναι συγγραφέας των παιδικών βιβλίων «Τα εξωφρενικά γυαλιά του Αρίστου», «Το παιδί και ο παπαγάλος-Το τελευταίο καλοκαίρι στη Σμύρνη» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παρέμβαση, του βιβλίου «Ο Αχθοφόρος Βασιλιάς» από τις διαδικτυακές δράσεις της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, καθώς επίσης και της ποιητικής συλλογής «Αυγερινού το Φως». Έχει συγγράψει εκπαιδευτικά βιβλία για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας για μικρά παιδιά.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.