Καυτές θερμοκρασίες στην Κοζάνη: Σφύζει από κόσμο το Δημοτικό Πάρκο – “Καταφύγιο” δροσιάς για του πολίτες – Δείτε το βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Οι υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται  πανελλαδικά, αλλά και στην Κοζάνη, αναγκάζουν τον κόσμο να αναζητήσει τρόπους για μια “ανάσα” δροσιάς.

Το Δημοτικό πάρκο στην Κοζάνη, είναι ένας από τους top προορισμούς της πόλης τις τελευταίες ημέρες, όπου καταφεύγουν οι πολίτες προκειμένου να απολαύσουν ελάχιστες στιγμές ξεγνοιασιάς .

Μητέρες με παιδιά, παρέες νεαρών ατόμων, σπεύδουν κυρίως τις βραδινές ώρες στο Δημοτικό πάρκο στην Κοζάνη, για να απολαύσουν λίγη δροσιά .

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, με τον υδράργυρο να φαίνεται να αγγίξει έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου εντός της πόλης, ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου .

Δείτε το βίντεο :

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.