Pizza & Pasta : Οι πρωταγωνιστές των γεύσεων – 6 προτάσεις για λαχταριστή Pizza στην Κοζάνη!



Pizza & Pasta- Το γρήγορο και νόστιμο φαγητό για όλα τα γούστα!

Η Pizza και οι μακαρονάδες, είναι αναμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές των γεύσεων . Ταξιδεμένα πιάτα από την γειτονική Ιταλία & εμπνευσμένες συνταγές με τη μαεστρία από διακεκριμένους σεφ των καταστημάτων της πόλης .

Αγνά υλικά, φρέσκια ζύμη, μυρωδικά και λίγη έμπνευση για να φτάσουν στο πιάτο σας, σαν πίνακες ζωγραφικής.

Φιγουράρει με απλά ή ψαγμένα toppings, τα οποία όταν συνδυάζονται κατάλληλα, δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δίνουν το καθένα τις εντάσεις του στο ζυμάρι απλό ή με φυσικό προζύμι – αργής ωρίμανσης, απογειώνοντας τους γευστικούς σου κάλυκες.

Το KOZANILIFE.GR, σας προτείνει 6 πιτσαρίες για κάθε προτίμηση και κάθε budget για την λατρεμένη Pizza & Pasta !

Είτε διαλέξετε Pizza, είτε μακαρονάδα, το μόνο σίγουρο είναι, ότι η επιλογή θα είναι αντάξια επιβράβευσης!

Εσείς μένει να διαλέξετε που θα την απολαύσετε !

 

ΔΕΚΑ wine bar restaurant 

Το ΔΕΚΑ WineBar Restaurant κοσμεί την βόρεια πλευρά της  Κοζάνης. Δίπλα από το άλσος και απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου αντίκρυζεις ένα chic bar- restaurant στο οποίο η καλαισθησία συναντά την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και το κατατάσσει δημοφιλή προορισμό για την έξοδό σου.

Στο μενού του ΔΕΚΑ Wine Bar Restaurant όλες οι πίτσες έχουν τραγανή και αφράτη ζύμη την ίδια στιγμή, ενώ παρασκευάζονται με αγνά και πρώτης ποιότητας υλικά. Εξίσου σημαντική είναι η διαδικασία προσαρμοσμένης φυσικής ωρίμανσης που δημιουργεί ένα τρομερά εύπεπτο και ισορροπημένο γευστικά αποτέλεσμα.

Εκτός από τις κλασικές επιλογές σε pizza, δοκιμάστε τις δύο επιλογές του, σε pinsa  με κοτόπουλο, κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, mozzarella, ντοµατίνια και pinsa tartufa με κρέμα γάλακτος με λάδι τρούφας, mozzarella, bacon, μανιτάρια, ‘Gnocchi’ με prosciutto, κολοκύθι και μανιτάρια a la crème,ενώ δεν λείπουν από το μενού, οι επιλογές σε δροσερές σαλάτες, ζυμαρικά και κρεατικά.

Για πιάτα προσεγμένα με χαρακτήρα γεύσεις και εντάσεις δυνατές που δένουν απόλυτα με την πλούσια γκάμα κρασιών, cocktail και ποτών, επέλεξε ΔΕΚΑ WineBar Restaurant.

Απόλαυσε το γεύμα σου σε μια όαση δροσιάς, μέσα στη φύση στην πόλη της Κοζάνης!

Στρατηλατών Κοζάνη, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932346454 – 2461031300

Instagramdeka_restaurant


Goutzy’s Pizza

Το Goutzy’s Pizza μετρά δύο χρόνια λειτουργίας στην οδό Πανόρμου 51, στην Κοζάνη και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της πίστας και των μακαρονάδων!  

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η επιλογή εκατοστών στο μέγεθος της πίστας, η επιλογή των ποιοτικών υλικών και η μαεστρία του ιδιοκτήτη και chef Γιώργου Γκουτζιαμάνη!

Στο Goutzy’s Pizza, το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνεται καθημερινά, ανοίγεται αποκλειστικά με το χέρι την ώρα της παραγγελίας και ψήνεται σε φούρνο με πέτρα χωρίς ταψάκι, με αποτέλεσμα να έχει τραγανή υφή και μοναδική γεύση!

Συνδυάστε τις πίτσες με φρέσκες και δροσερές σαλάτες.

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, οι επιλογές είναι ακρετές …. Ξεχωρίζουν το λιγκουίνι ‘Goutzy’s’ με την πλούσια και κρεμώδη υφή του σε συνδυασμό με το ψαρονέφρι και τα φρέσκα μανιτάρια αλλά και οι πέννες με pesto βασιλικού, ντοματίνια, φρέσκα μοτσαρελίνια και παρμεζάνα, είναι αυτά που κυριολεκτικά θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Επιλέξτε εσείς το ζυμαρικό που θέλετε σπαγγέτι, πέννες, λιγκουίνι και ολικής άλεσης και αφήστε τον ειδικό να σας απογειώσει με τις γεύσεις του!

Γιατί η αληθινή απόλαυση είναι απλή & έχει πλέον μέτρο σύγκρισης!

Μια επίσκεψη στο Goutzy’s Pizza, δε σημαίνει απλώς ένα γεύμα, αλλά μια μοναδική comfort εμπειρία με φρέσκα, ποιοτικά πιάτα και μια υπέροχα φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στο Goutzy’s Pizza μην παραλείψετε να δοκιμάστε τους γλυκούς του πειρασμούς σε Calzone και πίτσα!

Ζήστε μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία μόνο στο Goutzy’s Pizza! 

Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος και υπηρεσίας διανομής (delivery):

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη έως Παρασκευή 17:00 -00:00

Σάββατο & Κυριακή 14:00- 00:00

*η διανομή παραγγελιών γίνεται δωρεάν

Πανόρμου 51, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 22212

Facebook: Goutzy’s Pizza, Giorikas Goutz

Instagram: giorikasgoutz


IL Forno di Roma

Σε ένα xώρο μοντέρνο, με απλές γραμμές και cozy ατμόσφαιρα, στην οδό Κασομούλη 1Α, στην Κοζάνη, βρίσκεται το IL Forno di Roma. Στο προσεγμένο μενού του εστιατορίου θα βρειτε αρκετές επιλογές σε πίτσα και όχι μόνο.

Το IL Forno di Roma στα χαρακτηριστικά των συστατικών της πίτσας -αλμυρά, λιπαρά, γλυκά- που, αν και πολύ απλά, όταν ενωθούν δημιουργούν μια πλούσια γευστική πανδαισία.

Στους γευστικούς συνδυασμούς, παρουσιάζει μία εξαιρετική συλλογή από πίτσες με κλασσικές γαρνιτούρες, αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις. Δοκιμάστε του ‘Ψαρά’ με σάλτσα ντομάτας, gouda, τόνο, γαρίδες, τη ‘Χαβανέζα’ με σάλτσα ντομάτας, gouda, ζαμπόν, ανανά και την ‘All Star’ με σάλτσα ντομάτας, gouda, φέτα, μοτσαρέα και κρέμα τυρί.

Απολαύστε μοναδικές γεύσεις από τον πλούσιο κατάλογό του και στον δροσερό και προσεγμένο εξωτερικό του χώρο!

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος και υπηρεσίας διανομής φαγητού (delivery):

Δευτέρα έως και Κυριακή: 1:00 μ.μ. – 01:00 π.μ.

IL Forno di Roma, Κασομούλη Νικολάου 1Α, Κοζάνη 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 030595

Facebook: IL Forno di Roma

Instagram: ilforno_diroma


Pizzeria ‘Stasi’

Η Pizzeria ‘Stasi’ βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Γκέρτσου 50 και σε καλεί να κάνεις μια ‘στάση’ για να απολαύσεις την πίτσα σου σε άλλο επίπεδο!

Η φιλοσοφία του στηρίζεται στο ότι θέλουν να προσφέρουν νόστιμη και προσιτή πίτσα που υποστηρίζει το delivery και το take out, αλλά δεν παύει να έχει τραπέζια για όποιον θέλει να κάνει μια σύντομη στάση, για μια δυνατή απόλαυση.

Στον κατάλογο εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, must taste εδώ είναι η πίτσα με γύρο ‘χοιρινό’ με κόκκινη σάλτσα stasi, gouda, edam, mozzarella, παρμεζάνα, γύρο χοιρινό, ντομάτα, κρεμμύδι, και πατάτες τηγανητές, ή ‘κοτόπουλο’ με λευκή σάλτσα, goudam, edam, mozzarella, παρμεζάνα, κοτόπουλο, καλαμπόκι, πιπεριά και μανιτάρια, της ‘Γιαγιάς Σουλτάνας’, με σάλτσα της επιλογής σας, gouda, edam, mozzarella, παρμεζάνα φέτα, χωριάτικα αυγά, μπέικον, μανιτάρια και πατάτες τηγανιτές και η ‘Νηστίσιμη’ με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, κόκκινη σάλτσα stasi, νηστίσιμο τυρί, ελιές, καλαμπόκι, μανιτάρι, ντομάτα, πιπεριά και κρεμμύδι.

Συνδυάστε την πίτσα σας με δροσερές σαλάτες ή ζυμαρικά και απογειώστε τη γεύση σας με τις γλυκές του επιλογές σε πίτσα!

Pizzaria Stasi για συναρπαστικούς συνδυασμούς που δένουν απόλυτα μεταξύ τους και καλύπτουν όλα τα γούστα!

Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος και υπηρεσίας διανομής (delivery):

Δευτέρα: Κλειστά, Τρίτη έως και Κυριακή 16:00- 00:00.

*Σύντομα και με νέο κατάστημα στην οδό Π. Χαρίση στην Κοζάνη 

 

Stasi Pizzeria, Κ. Γκέρτσου 50, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 021900 & 6989895266

Facebook: Stasi_Σταση

Instagram: stasipizzeria6


italian Bar- Restaurant ‘Sette’

Tο κομψό, με μοντέρνα vibes italian Bar- Restaurant ‘Sette’, στο πλακόστρωτο της οδού Βασιλείου Φόρη στο κέντρο της Κοζάνης, μπήκε εδώ και μερικά χρόνια στις ζωές μας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτές, για όλους τους σωστούς λόγους. Δύο από αυτούς είναι η ποιότητα και οι ντελικάτες γεύσεις του.

Το μενού εστιάζει στην πίτσα και την pasta, με φίνες όμως προτάσεις σε κρέας, ενώ τα premium υλικά συνδυάζονται αρμονικά και σε εκπλήσσουν με την ιδιαίτερη γεύση τους.

Ψημένη στην εντέλεια με ζύμη μεστή, κρούστα όμορφα τραγανή και γαρνιτούρες τέλεια ισορροπημένες, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ντελικάτο και όσο πρέπει πιπεράτο για μια «διαβολική» πίτσα. Η όμορφη αυλή του και το πολύ ωραία διακοσμημένο εσωτερικό του εστιατορίου έρχονται να ολοκληρώσουν  αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ από την άλλη οι επιλογές του σε ζυμαρικά θα σε αφήσουν άφωνο!

Η πολυπλοκότητα με την αρμονία και οι εντάσεις με την φινέτσα συνδυάζονται αριστοτεχνικά από την μαγειρική του ομάδα, φέρνοντας μια high end εστιατορική γεύση στην Κοζάνη.

Όλα τα συστατικά είναι πολύ προσεγμένα και επιλεγμένα με προσοχή -ζυμάρι που φτιάχνεται καθημερινά και είναι 48ωρης ωρίμανσης και γαρνιτούρες που προέρχονται από ποιοτικές και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Όποια πίτσα ή ζυμαρικό επιλέξεις σίγουρα θα εκπλαγείς από το πόσο ωραία δένουν τα υλικά αναδεικνύοντας περίτεχνα τα κύρια χαρακτηριστικά το καθένα.

Italian  Bar- Restaurant ‘Sette’, ο κατάλληλος προορισμός για μία όαση στυλ και ηρεμίας που συνδυάζει απόλαυση και αξέχαστη γεύση!

 

Βασιλείου Φόρη 7, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 027777

Facebook: SETTE 7

Instagram: sette_bar_restaurant

 


Tip Top Bar Restaurant 

Γευτείτε μοναδικά πιάτα με εκπληκτική θέα, σε έναν φιλόξενο χώρο στην καρδιά του κέντρου, απολαμβάνοντας την Κοζάνη… από ψηλά!

Η pizza με την τραγανή λεπτή ζύμη φιλοξενεί ποικιλία από υλικά και μεγάλη δόση δημιουργικότητας από την πλευρά του chef. Μέσα από επτά επιλογές, από την απλή Pizza Μαργαρίτα έως Pizza με γαρίδες τυρί φέτα, γκούντα, ντοματίνια, βασιλικό και Pizza γιαουρτλού με μπιφτέκι, γκούντα, μπούκοβο, πάπρικα, τουλουμίσιο Κοζάνης, ντομάτα & κρεμμύδι.

Πίτσες με λεπτή ζύμη αλλά και πιάτα με μοναδική εκλεπτυσμένη γεύση, για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Μοναδικές Πίτσες, Ζυμαρικά Μπολονέζ, Κόκκινη σάλτσα, Burger, αλλά και κρεατικά είναι μερικές από τις προτάσεις για εκλεκτό φαγητό. Με αγνά και φρέσκα υλικά, οι Chef της Tip Top θα σας προσφέρουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το Bar Restaurant Tip Top,  αποτελεί  μια εξαιρετική επιλογή για την έξοδό σου!

Πλατεία Νίκης 16 – Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 38888

Facebook: Tip Top

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Pizza & Pasta : Οι πρωταγωνιστές των γεύσεων – 6 προτάσεις για λαχταριστή Pizza στην Κοζάνη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.