Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Οδηγός παρέσυρε ιχ αυτοκίνητο και εγκατελειψε πεζός το συμβάν – Έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ Τετάρτης 10 Ιουλίου , λίγο μετά τις 11 μμ , στην οδό Φον Κοζάνη ,όταν οδηγός ιχ αυτοκίνητου εγκατέλειψε το συμβάν .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ιχ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Από την πρόσκρουση του οχήματος  προέκυψαν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, ενώ ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, εγκατέλειψε πεζός το όχημα του στη μέση του δρόμου και τράπηκε σε φυγή .

Η Τροχαία Κοζάνης έσπευσε άμεσα για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο.

Έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού διενεργεί η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Από θαύμα όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρξε διερχόμενος πεζός και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα .

Δείτε φωτογραφίες & βίντεο:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Οδηγός παρέσυρε ιχ αυτοκίνητο και εγκατελειψε πεζός το συμβάν – Έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.
    Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΑΣΚΟΠΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ.
    ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΝ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΑΜΕ ΚΑΠΩΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.