«Ενότητα»: Η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά προσπαθεί να οικειοποιηθεί το έργο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και να παραπλανήσει τους πολίτες



Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να δείξει ότι παράγει έργο, εν μέσω περιηγήσεων στα πανηγύρια, συνεχίζονται αγωνιωδώς.

Θεωρούν ότι με μια ακόμη φωτογραφία με πλατιά χαμόγελα και ένα παραπλανητικό κείμενο, μπορούν να συσκοτίσουν την αλήθεια και να οικειοποιηθούν το έργο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

● το έκαναν με το κτίριο της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

● το έκαναν με το Label της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις

● το κάνουν τώρα με το έργο της διασύνδεσης της Τηλεθέρμανσης με τον ΑΗΣ Καρδιάς όπου πρόκειται να κατασκευαστεί η ΣΥΘΗΑ.

Όμως,

– Αν διάβαζαν την 446/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ

– Εάν αναζητούσαν το από 10/7/2023 έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος το οποίο ρητά διαβεβαιώνει ότι «Παρέχεται βεβαίωση της αρμόδιας Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης σύμφωνα με την οποία το προτεινόμενο έργο προβλέπεται να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ …»

– Εάν έκαναν τον κόπο να δουν την διακήρυξη του έργου, το οποίο είναι δημοπρατημένο από την αρχή του έτους, θα έβλεπαν φαρδιά-πλατιά την αναφορά στη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ 2021-2027

– Εάν γνώριζαν ότι κανένα δημόσιο έργο δεν μπορεί να δημοπρατηθεί χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση

Τέλος, εάν έκαναν τον κόπο να ρωτήσουν για όλα τα παραπάνω την Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΚ, θα είχαν στη διάθεσή τους όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι έπραξαν μέρος ή και όλα τα προηγούμενα, είμαστε για άλλη μια φορά μάρτυρες μιας προσπάθειας που αποσκοπεί στο να:

● Οικειοποιηθούν το έργο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ

● Παραπλανήσουν τους πολίτες

● Δείξουν ότι ασχολούνται με τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ο Δήμος και η περιοχή μας όταν για ένα ολόκληρο εξάμηνο στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν εισήχθη για συζήτηση κανένα από τα μεγάλα έργα που μεγαλόστομα έταζε προεκλογικά η παράταξη Κοκαλιάρη.

Τα έγγραφα όμως μένουν και αποδεικνύουν την αλήθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.