ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σταματάει η λειτουργία γνωστής στοιχηματικής εταιρίας!



Κεραυνός εν αιθρία! Γνωστή ελληνική νόμιμη στοιχηματική εταιρία θα σταματήσει τη λειτουργία της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Foxbet.gr, μια από τις 19 αδειοδοτημένες στοιχηματικές στη χώρα μας, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Σε τέτοιο σημείο, που είναι έτοιμη να σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα. Εδώ και μήνες είχε φτάσει η συγκεκριμένη φήμη στα αυτιά της «αλεπούς». Ωστόσο, πλέον μπορούμε να μιλήσουμε με δεδομένα…

Η εξέλιξη αυτή δεν έχει να κάνει με τα έσοδα της εταιρίας, αλλά με τις οικονομικές της εκκρεμότητες. Κι αυτό αφού, μόλις πριν λίγο καιρό κατάφερε να ξεχρεώσει στην ΕΕΕΠ το ποσό που εκκρεμούσε από την αδειοδότηση της για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων εντός του ελλαδικού χώρου (σ.σ. ένα εκατομμύριο ευρώ). Ωστόσο, το οικονομικό εξακολουθεί να της δένει… τη θηλιά στο λαιμό.

Μπορεί η δόση προς την Επιτροπή Παιγνίων να εξοφλήθη, παραμένει ωστόσο ένα εξίσου σημαντικό ποσό σε εκκρεμότητα που έχει να κάνει με την ΑΑΔΕ. Αυτό αφορά πρόστιμο που τους έχει επιβληθεί για τη μη καταβολή φορολογικής ενημερότητας. Μάλιστα, μόλις πρόσφατα είχε γραφτεί στον Τύπο πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες «καμπάνες» που έχει ρίξει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για το 2023.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση »

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.