Πρόεδρος στη Ειδική μόνιμη επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων εκλέχθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Στ. Κωνσταντινίδης



Πρόεδρος στη Ειδική μόνιμη επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων εκλέχθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και μέχρι πρότινος Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης

Με την επιστροφή του στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα, στον Βουλευτή του Ν. Κοζάνης ανατέθηκαν σημαντικά αντικείμενα στις επιτροπές:

• Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,

• Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης,

• Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων,

• Θεσμών και Διαφάνειας και

• Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπόν Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων, ως πρόεδρος.

Επιπλέον, με απόφαση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ Τασούλα ορίστηκε αναπληρωτής του στην ελληνική αντιπροσωπεία στη Κοινοβουλευτική Συνέλευση Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τέλος, θα προεδρεύει στην ομάδα Φιλίας της Ελλάδας με την Αλβανία και θα συμμετέχει στις ομάδες φιλίας με την Αρμενία, την Βουλγαρία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το Ισραήλ.

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Πολιτικά γραφεία:

Κοζάνη: Παγούνη 2, Τ. 2461037253 // Πτολεμαΐδα: 25ης Μαρτίου 36, Τ.2463027418.

Facebook: Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής ΝΔ – Π.Ε. Κοζάνης

e-mail: stathiskοnstantinidisnd@gmail.com

 

3 σχόλια στο άρθρο “Πρόεδρος στη Ειδική μόνιμη επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων εκλέχθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Στ. Κωνσταντινίδης

  1. Στην διάλεκτο των Απάτσι ο Στάθης Κωνσταντινίδης λέγεται ” Ο 5 βισσωνες 6 ζευγάρια” και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ” Ο μαλωμένος με την αλήθεια” στην Ελλάδα αυτοί οι άνθρωποι λέγονται ” βουλευτές” ή ” βολευτές” , τελικά οι ινδιάνοι έχουν πιο πολύ μυαλό….

  2. Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη είναι πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος. Μηδενισμός παντού!!

    Μόνο το Great Reset σας ενδιαφέρει !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.