Νέα παιδική χαρά στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σερβίων



Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της νέας παιδικής χαράς στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σερβίων, η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους μαθητές του σταθμού. Αυτή η νέα υποδομή δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους μικρούς μας δημότες ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον παιχνιδιού και ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, δήλωσε: «Η ολοκλήρωση της νέας παιδικής χαράς στον 1ο Παιδικό Σταθμό Σερβίων αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μας υποδομών. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας χώρους παιχνιδιού που ενισχύουν την ανάπτυξη και τη μάθησή τους».

Η νέα παιδική χαρά, η οποία είναι πλέον σε λειτουργία, σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των βρεφών και των νηπίων του 1ου Παιδικού Σταθμού Σερβίων, προσφέροντας ένα χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.