«Σύμπλευση» Κοζάνης: Εθελοντική Δράση Καθαριότητας στην περιοχή Ξενία- Γίνε και Εσύ η Αλλαγή που Επιθυμείς»



Το Σάββατο 6 Ιουλίου, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «Σύμπλευση», πραγματοποίησε μια εθελοντική δράση για την καθαριότητα στην περιοχή «Ξενία» στην πόλη της Κοζάνης, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινότητα.

Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που επιθυμείς», επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε όλους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.

Ως ΚΔ-ΗΦ για Άτομα με Αναπηρία, θεωρούμε ότι η συνεισφορά μας στην κοινότητα είναι ουσιαστικής σημασίας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης . Μέσα από τέτοιες δράσεις, αποδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικολογικής ευαισθητοποίησης.

Η προσφορά μας δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή φροντίδας και υποστήριξης στα μέλη μας, αλλά επεκτείνεται και στην ενεργή συμμετοχή μας σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που προάγουν το κοινό καλό.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα πιο καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Σύμπλευση» Κοζάνης: Εθελοντική Δράση Καθαριότητας στην περιοχή Ξενία- Γίνε και Εσύ η Αλλαγή που Επιθυμείς»

  1. Μπράβο σε όσους τους έχει απομείνει ενσυναίσθηση και ανθρωπιά γιατί πάμε κατά διαόλου σαν είδος. Δεν νοείται να λέγεσαι άνθρωπος και να πετάς σκουπίδια έξω και δεν φταίει ούτε ο δήμος ούτε ότι στραβά αρμενιζουμε ούτε ότι στραβός είναι ο γυαλός Φταίει ότι δεν έχουμε παιδεία. Όπου σταθείς βλέπεις βρωμιά και δυσωδία. Όταν αυτό δεν σου προκαλεί απέχθεια τότε έχεις γίνει μέρος του. Μπράβο σας για την δράση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.