Αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κοζάνη – Χιλιάδες κόσμου στην συναρπαστική συναυλία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Sicario και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, χάρισαν στον κόσμο μια απολαυστική συναυλία  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Με «όχημα» τη μουσική του, την  χαρακτηριστική φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μία συναρπαστική live εμπειρία, μοιράζοντας με τον κόσμο τα τραγούδια του.

Την συναυλία άνοιξε ο Sicario που ξεσήκωσε τις νεότερες ηλικίες, ενώ μαζί με άλλα τραγούδια, το παραδοσιακό ηχόχρωμα έδωσε ο special guests, Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στο γήπεδο για να απολαύσει την μεγάλη συναυλία και να περάσει ένα όμορφο βράδυ Δευτέρας, διακεδαζοντας και χορεύοντας από ζεμπεκιά μέχρι ποντιακά και νησιώτικα, όπως τόνισε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης “όλα τα τραγούδια  παίζονται με λίρα”.

Η συναυλία διακόπηκε για λίγα λεπτά λόγω αδιαθεσίας κάποιου θεατή. Ο τραγουδιστής κάλεσε αμέσως μέσω μικροφώνου την παρέμβαση της Διασωστικής Ομάδας παραρτήματος Κοζάνης.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των εθελοντών, το περιστατικό έληξε ομαλά, ενώ ο Αργυρός ζήτησε από τον κόσμο να εμψυχώσει με ένα δυνατό χειροκρότημα τους ανθρώπους της Διασωστικής για την άμεση παρέμβαση τους. 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο τραγουδιστής ζήτησε από το κοινό να ανέβει κάποιος θεατής να ζήσει την στιγμή,  παρέα μαζί του πιάνο, στο τραγούδι “Τι να το κάνω”. 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κοζάνη – Χιλιάδες κόσμου στην συναρπαστική συναυλία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Θλιβερό παντού κινητά κανένας δεν απολαμβάνει την στιγμή χωρίς να κοιτάει την οθόνη του…έχει γεμίσει το φβ με βίντεο του.. ανάθεμα και αν κοιταχτηκαν μεταξύ τους έστω μια φορά..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.