Τ.Κ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης: ‘Είναι η 5η φορά τις τελευταίες 30 ημέρες και 7η μέσα στο χρόνο που έχουμε διακοπή νερού’



(Σε συνεχεία της επιστολής μας στις 08-07-2024 όπου είχαμε επισημάνει αναλυτικά και είχαμε έρθει σε επικοινωνία με τους Δήμαρχο Κοζάνης , Αντιδήμαρχο Ελλησπόντου και  πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.)

Κύριοι είναι η 5η φορά τις τελευταίες 30 ημέρες και 7η μέσα στο χρόνο που έχουμε διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο !!!

Η απάντηση από την ΔΕΥΑΚ είναι ότι κυρίως λόγω των φωτοβολταϊκών υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά της σταθεροποίηση της τάσης ,επίσης λόγω κεραυνού και ότι ποτίζουν οι αγρότες με τις αντλίες και δημιουργούν πρόβλημα στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Το πρόβλημα συμβαίνει συνήθως απογευματινές ώρες και το καταλαβαίνουμε το βράδυ που αρχίζει μετά τις 00:00 να πέφτει η πίεση στα πάνω σπίτια του χωριού με αποτέλεσμα να κόβεται το νερό της πρωινές ώρες και να μην έχει νερό όλο το χωριό.

Η ομαλή λειτουργία επανέρχεται μετά απ’ 18 ώρες !!!

Να προσθέσουμε ότι τις βράδυνες δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για να διορθώσει τη βλάβη και πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρωί !!!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το 2024 δεν υπάρχει τεχνολογία που θα προστατεύει και θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των αντλιών !!!

Όταν μπορεί ένας αγρότης με το κινητό του να ελέγξει τη λειτουργία της γεώτρησης του δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε ότι δεν μπορεί να το κάνει η ΔΕΥΑΚ τεχνικά !!!

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως σε ποιες πρωτοβουλίες προτίθεστε να προβείτε έτσι ώστε το σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα να λυθεί και να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της ύδρευσης του Αγίου Δημητρίου και τού Ρυακιού.

Για την Τοπική Κοινότητα

Ο  Πρόεδρος
Τεντσογλίδης Ηλίας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.