Προτεραιότητα στη διαφθορά – Του “Μακρυγιάννη”



Επί εννιά ημέρες στη Θεσσαλονίκη πανηγύρισαν με υπερηφάνεια οι πάσης φύσεως αποκλίνοντες από τη φυσιολογική γενετήσια συμπεριφορά, καθώς η νύφη του Θερμαϊκού φιλοξένησε εφέτος την ετήσια ευρωπαϊκή εκδήλωση υπερηφάνειας. Η εκδήλωση, που κατέστη «θεσμός», πρωτοοργανώθηκε στο Λονδίνο το 1992 και έκτοτε τη διοργάνωση αναλάμβαναν πόλεις της δυτικής Ευρώπης, χωρών που μετέχουν στον δυτικό λεγόμενο πολιτισμό, όπως χαρακτηριστικά διακρίνει αυτές ο Αμερικανός Χάντιγκτον. Η Θεσσαλονίκη θα είχε τα πρωτεία συμμετοχής στον «θεσμό», αν και ανήκει σε χώρα άλλου πολιτισμού, αν δεν είχε προηγηθεί το πολύπαθο Βελιγράδι ( 2022). Βέβαια το σύνθημα «ανήκομεν εις την Δύσιν», έχει γίνει πλέον αποδεκτό από μεγάλη μερίδα του λαού μας και από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού, οικονομικού, καλλιτεχνικού και διανοουμένων κόσμου.

Η διοργάνωση προβλήθηκε αρκούντως από τα μέσα ενημέρωσης, ιδίως τα ιδιωτικά των εγχωρίων πλουτοκρατών, από τα οποία προσδοκούσαμε, με την αφέλεια που μας διακρίνει, πλουραλισμό στην ενημέρωση! Με την ίδια αφέλεια προσδοκούσαμε πτώση των τιμών από τον υγιή, όπως τον αποκαλούσε το σύστημα εξουσίας και το δεχθήκαμε, ανταγωνισμό μεταξύ των πολυεθνικών εταιριών του μεγάλου αδηφάγου κεφαλαίου! Μάλιστα προπαγανδιστές δημοσιογράφοι τόνισαν τα οικονομικά οφέλη της Θεσσαλονίκης με την ανάληψη της διοργάνωσης! Μοναδική αξία το χρήμα το κεντρικό και μοναδικό δόγμα του καπιταλισμού! Βέβαια όσοι δεν συμφωνούν με την παρελαύνουσα χυδαιότητα μπορούσαν να αποφύγουν την επαφή με τους υπερήφανους. Άλλωστε μπόρα ήταν και πέρασε. Την οργάνωση θα αναλάβουν, κατά τα προσεχή έτη, άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Εκείνο όμως που θα παραμείνει, άγνωστο για πόσα ακόμη έτη, είναι η οικογενειακή παρακολούθηση, κατ’ έτος, του υποτιθέμενου μουσικού διαγωνισμού με το όνομα γιουροβίζιον. Είναι εξόφθαλμο πλέον ότι είναι διαγωνισμός πανευρωπαϊκής προβολής της γενετήσιας διαστροφής και της σατανολατρείας. Με τη μουσική παράδοση των λαών δεν έχει ουδεμία σχέση. Και όμως βιώνοντας έσχατη παρακμή αδυνατούν οι πολλοί να αντιδράσουν στη χυδαιότητα και στον προσηλυτισμό στη θρησκεία της «Νέας εποχής»! Και, αν πληροφορηθούν, όσοι θέλουν να ερευνήσουν, θα προσπεράσουν αδιάφορα τη σπατάλη 356.000 ευρώων για τη συμμετοχή της χώρας μας, της υπερχρεωμένης και με γιγαντούμενη την ακρίβεια, που κάνει μεγάλη μερίδα πολιτών της να στενάζει.

Εμφανίζονται οι ανήκοντες στις συνασπισμένες ομάδες αποκλίσεων από τη φυσιολογική γενετήσια συμπεριφορά ως θύματα διακρίσεων, κοινωνικών αποκλεισμών και ρατσισμού. Η τελευταία μη ελληνική λέξη έχει χάσει τη σημασία της. Στο παρελθόν σήμαινε σε πολλές γλώσσες τις φυλετικές διακρίσεις, που αναπτύχθηκαν ιδεολογικά και «επιστημονικά» στις χώρες της Δύσης και έτυχαν πρακτικής εφαρμογής τόσο στις αποικίες όσο και στις μητροπολιτικές χώρες. Μάλιστα ο δυτικός μηδενισμός έφθασε στο απόγειό του στα χιτλερικά κρεματόρια! Καθώς οι «ιθύνοντες» δεν βρήκαν κάποια πιο δηλωτική λέξη, χρησιμοποιούν τον όρο ρατσισμός για την τρομοκράτηση, μέσω του πλήθους των ψηφισθέντων νόμων, εκείνων, που θα τολμήσουν να εκφραστούν κατά του «πολιτικά ορθού», με το οποίο συντάσσονται όλοι οι υποκύψαντες στο διεθνές σύστημα εξουσίας με το αζημίωτο βέβαια. Πλέον ουδεμία ομάδα στην επιφάνεια του πλανήτη έχει ισχυρότερους υποστηρικτές των «δικαιωμάτων» της από αυτές των ΛΟΑΤΚΙ. Είναι πασιφανές ότι οι κυβερνήσεις όλων των δυτικών χωρών αγωνίζονται αποκλειστικά και μόνο για τα δικαιώματα αυτών. Στην οργάνωση παρελάσεων υπερηφάνειας πρωτοστατεί κατά τόπους η πρεσβεία ή το προξενείο των ΗΠΑ. Στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους διαδηλωτές και πίσω από πινακίδα, στην οποία αναγράφονταν «Diplomats for Pride», παρέλασε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη χώρα μας. Είναι η χώρα, στην οποία «επιστήμων» «ανακάλυψε» κατά παραγγελία το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας! Ίσως να χειροκρότησαν τον πρέσβυ και κάποιοι «αριστεροί» απ’ εκείνους που κραύγαζαν, πριν από λίγα χρόνια, «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»! Η Αριστερά, η αυτοαποκαλούμενη ανανεωτική, θέτει σε πρώτη προτεραιότητα πλέον όχι την ενότητα των προλεταρίων αλλά των ΛΟΑΤΚΙ! Γι’ αυτό και παρούσα ήταν αρχηγός μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος του χώρου. Έλαμψε με την απουσία του άλλος αρχηγός. Δεν μπορούσε να λείψει και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού μας, που δηλώνει ευθαρσώς ότι ανήκει στις ομάδες που παρελαύνουν! Παρών ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, εταιρείας, που «έσωσε» τον πλανήτη με το θαυματουργό εμβόλιο! Πλουτοκράτες και υπηρέτες αυτών ενωμένοι για τη διαφθορά των λαών! Η παρέλαση κατέληξε στον ανδριάντα του μεγάλου Αλεξάνδρου, πρόσωπο που διεκδικούν για την ομάδα τους οι παρελαύνοντες και τον παραχώρησε με παραγωγή της η ΕΡΤ, χορηγός και της συμμετοχής μας στη Γιουροβίζιον! Ο λευκός πύργος, το σύμβολο της πόλης, φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της δεινοπαθούσας ίριδος. Κατά τον ίδιο τρόπο είχε φωταγωγηθεί και το κτίριο της Βουλής μας, ο «ναός της δημοκρατίας»!

Υποτονική ήταν η αντίδραση όσων αντιτίθενται. Η διοικούσα Εκκλησία μας έχει συνηθίσει στους χαμηλούς τόνους και τον διαρκή εναγκαλισμό της με την εξουσία. Κάποιοι επιχείρησαν να οργανώσουν αντιδιαδήλωση με πορεία, η οποία απαγορεύτηκε από την Αστυνομία με τη δικαιολογία της πρόκλησης επεισοδίων. Έδειξε όμως αυτή το πρόσωπο υποταγής της στην εξουσία με την απαγόρευση συγκέντρωσης και σε περιφραγμένο χώρο (αύλειο του ιερού ναού της του Θεού Σοφίας). Μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο όργανα της τάξεως εισέβαλαν σε διαμέρισμα, συνέλαβαν πολίτη και με χειροπέδες τον οδήγησαν να δικαστεί αυτοφόρως, επειδή κάλεσε από ραδιοφωνικό σταθμό τους πολίτες να προσέλθουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας! Καλό είναι να ενημερωθούν οι αντιδρώντες για τα συμβαίνοντα σφαιρικά και όχι αποσπασματικά. Ευθύνη δεν φέρει μόνο ένας δήμαρχος ή ακόμη και ένας πρωθυπουργός, που επιτρέπουν τη διαπόμπευση της παραδοσιακής ηθικής τάξης. Δεν θα αλλάξει τίποτε με την διαδοχή αυτών από άλλα πρόσωπα. Η «νέα τάξη πραγμάτων» προωθεί τα σχέδιά της εκφυλισμού των κοινωνιών με τη διάλυση της οικογένειας εκμαυλίζοντας τμήμα του λαού και απομονώνοντας άλλο μεγαλύτερο στην εσωστρέφεια και αδιαφορία για τα συμβαίνοντα στην κοινωνία. Πόσο αποφασισμένοι είμαστε εμείς οι λίγοι να υποστούμε θυσίες προβάλλοντας αντίσταση στη διαφθορά; Μπορούμε να φέρουμε εμείς στο στόμα μας το σύνθημα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» η «πλουτοκράτες διαφθορείς των λαών»; Αν όχι αυτό, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι η χώρα μας δεν είναι παρά προτεκτοράτο και οι κυβερνώντες εκτελούν απλά εντολές; Μπορούμε να υπερβούμε τις ανησυχίες, τους φόβους και, περισσότερο, τις φοβίες για το μέλλον της χώρας μας και του ελληνισμού. Δεν εξαρτάται αυτό από τους κυβερνώντες αλλά από τη δύναμη της προσευχής μας. Και υπάρχουν ακόμη ψυχές, που δεν υπέκυψαν στην εξουσία και εισακούονται οι προσευχές τους από τον Θεό. Απόδειξη το πλήθος των νεοφανών αγίων, που συγκινούν ακόμη τον λαό μας.

Στις 29 Ιουνίου, καταληκτική ημερομηνία των εκδηλώσεων υπερηφάνειας, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των κορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Ο δεύτερος υπήρξε ο ιδρυτής της Εκκλησίας της Θεσσαλονίκης. Στην προς Ρωμαίους επιστολή του χαρακτήρισε τις γενετήσιες διαστροφές «πάθη ατιμίας». Και αυτή παραμένει θέση της διδασκαλίας της Εκκλησίας, όσοι νόμοι και αν ψηφιστούν για παραχώρηση δικαιωμάτων στους δικαιωματιστές. Ο γάμος έχει οριστεί ανεξίτηλα στην ιστορία και δεν πρόκειται η μακραίωνη παράδοση να ανατραπεί με την ψήφιση νόμων από κοινοβούλια υποταγμένα στη θέληση των ισχυρών της ημέρας.

Αναμφισβήτητα, κατά το παρελθόν, οι ομοφυλόφιλοι υπήρξαν θύματα χλεύης και διασυρμού. Μάλιστα ο Χίτλερ οδήγησε πολλούς στον θάνατο στοχεύοντας όχι μόνο στη φυλετική καθαρότητα, αλλά και στο μεγαλείο της «αδιάφθορης» φυλής του. Πλέον όμως απολαμβάνουν περισσότερα από τους μη ανήκοντες στις ομάδες τους. Ίσως γι’ αυτό υπερηφανεύονται. Αν οι επιλογές τους περί τη γενετήσια σφαίρα περιορίζονταν στον ιδιωτικό τους βίο, θα ήταν ανεκτοί. Όμως επιδιώκουν με κάθε τρόπο και μέσον την κοινωνική προβολή καυχώμενοι για το πάθος τους. Αλλά η υπερηφάνεια είναι πάθος μεγαλύτερο από τη σωματική διαστροφή. Και «Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται ταπεινοίς δε δίδωσι χάριν» διδάσκει η Εκκλησία.

«Μακρυγιάννης»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προτεραιότητα στη διαφθορά – Του “Μακρυγιάννη”

  1. ………….Αν οι επιλογές τους περί τη γενετήσια σφαίρα περιορίζονταν στον ιδιωτικό τους βίο, θα ήταν ανεκτοί. Όμως επιδιώκουν με κάθε τρόπο και μέσον την κοινωνική προβολή καυχώμενοι για το πάθος τους. ……………….προσυπογράφω

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.