Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στα Σέρβια – Δείτε φωτογραφίες



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις που διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Δήμο Σερβίων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο ΑμεΑ Σερβίων σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων, τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και την ΥΠΑΤΙΑ της Lions, έδωσε την ευκαιρία σε 100 πολίτες να εξεταστούν χωρίς κόστος.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην κινητή μονάδα οφθαλμολογικού ελέγχου, η οποία βρισκόταν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, προσφέροντας υπερσύγχρονες υπηρεσίες οφθαλμολογικού ελέγχου.
Η συγκεκριμένη δράση είχε ως κύριο στόχο την πρόληψη της απώλειας όρασης από σοβαρές παθήσεις των οφθαλμών, οι οποίες συχνά ανιχνεύονται πολύ αργά. Οι εξετάσεις αυτές συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση τέτοιων παθήσεων, διασφαλίζοντας την καλή υγεία των ματιών.
Η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή, με 100 πολίτες κάθε ηλικίας να προσέρχονται για να εξεταστούν. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στις οφθαλμίατρους Παρθένα Χατζηιωαννίδου και Ελένη Κούτσιανου, οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που συμμετείχαν, καθώς και τους εθελοντές και τους ιατρούς που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους.Ειδικές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, των οποίων η υποστήριξη ήταν καθοριστική για την επιτυχία αυτής της δράσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.