Πρόκριση για την Τουρκία, αντέχει το Μαυροβούνιο



H πρώτη φάση των νοκ άουτ του ΕURO ολοκληρώνεται με φοβερά παιχνίδια, τα οποία ναι μεν έχουν φαβορί αλλά τα αουτσάιντερ δείχνουν πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα, στο Αυστρία – Τουρκία φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την έκπληξη, που αν επιβεβαιωθεί τότε θα καλοπληρώσει. Το μενού ακόμα περιλαμβάνει Copa America, όπως και μία επιλογή από το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για εθνικη μπασκετ αγωνες

  1. Βραζιλία – Μαυροβούνιο (15:30)

Στον όμιλο της Ρίγας, για το Προολυμπιακό, η Βραζιλία παρουσιάζεται ως φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ. Όπως και στο εναρκτήριο ματς με τον μεγάλο ανταγωνιστή της για τη θέση. Πάντα οι Λατινοαμερικάνοι έχουν καλό υλικό και λογίζονται ως σύνολο ικανό για να κάνουν πορεία στις elite διοργανώσεις. Ο κόουτς Πέτροβιτς ξέρει καλά το δυναμικό της Βραζιλίας, με την εκκίνηση στο γκρουπ της Λετονίας, πάντως, να μην είναι εύκολη. Οι Μαυροβούνιοι ερίζουν για την παρθενική συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με ηγέτη τον Βούτσεβιτς. Θα το παλέψουν το παιχνίδι. Κρίνονται ικανοί ακόμα και για τη νίκη, επομένως με το χάντικαπ υπέρ τους ποντάρονται. Αρέσει η επιλογή επάνω τους, με +6,5 πόντους που πληρώνει 1.95.

  1. Αυστρία – Τουρκία (22:00)

Να ξεκαθαριστεί ότι δικαιολογημένα δίνονται φαβορί οι Κεντροευρωπαίοι, μετά την εξαιρετική παρουσία τους στο γκρουπ. Πέτυχαν 2 νίκες με 6 γκολ ενεργητικό και μοναδική ήττα το 1-0 από τους Γάλλους με αυτογκόλ. Η απουσία, όμως, του Τράουνερ (τραυματίας) φέρνει ξανά, μάλλον, τον Βέμπερ (σκόρερ του αυτογκόλ και αμυντικού με αστάθεια) στην πιο αδύναμη γραμμή της ομάδας του Ράνγκνικ. Απουσίες έχουν και οι Τούρκοι, λόγω των τιμωριών των Τσαλχάνογλου και Ακαϊντίν. Και αυτοί, όμως, 2 νίκες πέτυχαν στους ομίλους με 5 γκολ ενεργητικό και μελανό σημείο την ήττα, με 3-0, από την Πορτογαλία. Είναι ψυχωμένο σύνολο το αουτσάιντερ. Δεν θα το βάλουν κάτω οι Τούρκοι, γι’ αυτό και θα πονταριστεί η πρόκρισή τους σε απόδοση 2.75.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.