Λ. Ιωαννίδης: Είναι πολύ τιμητικό για εμένα ότι, μετά από τον Χ. Μπέσσα και τον Λ. Τσικριτζή αναλαμβάνω πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης



Από σήμερα Πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης.

Το μακρινό 2007 (μα μαύρα μαλλιά και ελαφρώς λιγότερα κιλά) ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, από τότε πέρασαν 17 χρόνια με εκδηλώσεις, αγώνες για το περιβάλλον και την οικολογία, ομιλίες, κείμενα, εκδρομές, νέες φιλίες και πολλά ακόμα.

Είναι πολύ τιμητικό για εμένα ότι, μετά από τον Χρήστο Μπέσσα και τον Lazaros Tsikritzis αναλαμβάνω πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης και είμαι σίγουρος πως μαζί με παλιούς και νέους φίλους θα συνεχίσουμε την παράδοση σχεδόν 40 χρόνων αγώνων για την οικολογία, το περιβάλλον αλλά κυρίως για μια καλύτερη κοινωνία.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι: Δέσποινα Ξανθοπούλου, Ιωάννα Μπαλαμπανίδου, Στέλιος Μήλιος, Thanos Tourtouras, Sakis Koukoumpesis και Νίκος Κοζιάκης.

Δεν μπορώ βέβαια να μην αναφερθώ στον Λάζαρο Τσικριτζή, ο οποίος αν νομίζει πως θα πάρει «σύνταξη» από τον Οικολογία μάλλον κάνει λάθος, αφού θα είναι εδώ και θα συνεχίζει να μας δείχνει τον δρόμο, αν και με κάπως χαμηλότερες στροφές.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης για την εμπιστοσύνη.

Και τώρα ώρα για δουλειά!

Οικολογική Κίνηση Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Λ. Ιωαννίδης: Είναι πολύ τιμητικό για εμένα ότι, μετά από τον Χ. Μπέσσα και τον Λ. Τσικριτζή αναλαμβάνω πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    Ήσουν εξαφανισμένος στα συλλαλητήρια ενάντια στην προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!
    Και τώρα τρώμε χαστούκια !

    Θρασεία ανακοίνωση του ΥΠΕΞ των Σκοπίων: Μας καλούν να εφαρμόζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών!
    «Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή της αποτελεί υποχρέωση και για τα δύο μέρη»
    28.06.2024 • NewsBreak

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.