Σενάριο διπλασιασμού για τη Γερμανία



Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Γερμανία – Δανία: Η διοργανώτρια καλείται να ξεπεράσει των Δανών και να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 24. Η Γερμανία τερμάτισε 1η στον Α’ Όμιλο με 2-1-0 και 8-2 απολογισμό γκολ. Ο ανταγωνισμός με τις Ελβετία (1-1), Ουγγαρία (2-0) και Σκωτία (5-1) αποδείχτηκε χαμηλός για ένα από τα φαβορί του τουρνουά.

Διαβάστε ακόμη: Πότε είναι ο τελικός EURO 24;

Για τον κόουτς Νάγκελσμαν και τους παίκτες του, πάντως, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Και είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν το επόμενο ματς, αλλά και το τι έρχεται.

Διότι, μετά τον αγώνα στο Ντόρτμουντ και αν περάσουν τα «πάντσερ», ακολουθεί ο νικητής του ζευγαριού Ισπανία – Γεωργία στα προημιτελικά. Μάλλον, δηλαδή, οι Ίβηρες, η καλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έως τώρα. Η Δανία, από την άλλη, τερμάτισε 2η στον Γ’ Όμιλο, πίσω από την Αγγλία (1-1), έχοντας την ισοβαθμία με την 3η Σλοβενία (1-1) και με τη Σερβία (0-0) ουραγό στο γκρουπ. Φέρνοντας 3/3 ισοπαλίες βρέθηκε στα νοκ άουτ, αλλά, από εδώ και πέρα, το πράγμα ζορίζει πολύ. Η ομάδα του κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ δεν εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων, αλλά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα που τη διακρίνουν.

Αντικειμενικά, απέναντι στη Γερμανία είναι αουτσάιντερ. Για αυτό και οι αποδόσεις στη moneyline αγορά κρίνονται κάπως επιφυλακτικές με το φαβορί. Οπότε δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές κοντά στο 1.40 ή 1.50. Και πάλι, όμως, θα πρέπει να μπει και κάτι άλλο, πλάι στον «άσο», ώστε να προκύψει ένα καλό γινόμενο. Το combo με το Over 1,5 είναι αξιοπρεπέστατο στον διπλασιασμό, μια και το φαβορί θα χρειαστεί, μάλλον, 2 γκολ για να περάσει στο 90λεπτο.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.