Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Π. Μελά στην Κοζάνη – ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρή κοπέλα – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου λίγο μετά τις 7μ.μ. στην οδό Π. Μελά, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκίνητου παρέσυρε νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο οδηγός του οχήματος κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, ενώ παρέσυρε νεαρή κοπέλα την στιγμή που  διέσχιζε τον δρόμο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την νεαρή κοπέλα και διακόσμησθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η Τροχαία Κοζάνης βρέθηκε στο σημείο  για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η κατάσταση της κοπέλας κρίνεται σοβαρή.

 

7 σχόλια στο άρθρο “Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Π. Μελά στην Κοζάνη – ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρή κοπέλα – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Υπάρχει Τροχαία ?? Γιατί εμείς στο κέντρο δεν τη βλέπουμε πουθενά …Ο καθένας στρίβει όλου θέλει παρκάρει όπου θέλει και τα βράδια στην Παύλου Μελά κάνουν κόντρες και γκαζιες με τρύπιες εξατμίσεις

  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    Σε αυτή την πόλη οι υπεύθυνοι κοιμούνται. Ο κάθε ένας οδηγεί όπως γουστάρει, παρκάρει όπου γουστάρει και σκοτώνει όποιον γουστάρει. Ξεκινήστε με τα πιο απλά, ξήλωμα πινακίδων σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, αφαιρέσεις διπλωμάτων σε όσους είναι επικίνδυνοι και προχωρήστε επιτέλους σε πραγματικούς ελέγχους και όχι μόνο όταν σας βγάζουν για να γράψετε.

    ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει χτυπήσει και έχει χάσει τη ζωή του και οι Ελληναράδες – Κοζανίτες ακόμα στον κόσμο τους. Φυσικά και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο γεγονός, πάνω από όλα η κοπέλα να γίνει καλά και ο οδηγός να κρατήσει σώο το μυαλό του. Κάντε όμως κάτι επιτέλους.

  3. Έχουν ξεφύγει πολύ η άνθρωποι, δεν κοιτάνε ποτέ πάνω σου βγένουν από δεξιά και αριστερά χωρίς να ελέγξουν αν τους έχει δει ό οδηγός απλά το τηλέφωνο στο χέρι..

  4. Εμένα παιδιά πήγα από τη διάβαση να περάσω και την ώρα που περνούσα ένας μπάρμπας γκάζωσε και με κορνάρε!! Με υποστήριξαν τα παιδιά από το hygge και μάλιστα σταμάτησε το αμάξι στη μέση του δρόμου μπλοκάροντας τη συγκοινωνία και είχε το θράσος να βρίζει και να κοντέψει να πιαστεί στα χέρια με τα παιδιά

  5. Αφού είναι όλα ισιωμα σε κεντρικούς και μη δρόμους, δεν υπάρχουν διαβάσεις, πεζοί και παιδιά. Μόνο αυτοκίνητα και μηχανάκια! Δουλεύω σε κεντρικό κατάστημα και αυτό που βλέπω καθημερινά στις διαβάσεις της Παύλου Μελά είναι τρελό. Συνέλθετε μέσα σε κατοικίσημες περιοχές και κεντρικούς δρόμους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.