Ληστεία ανηλίκων στην Κοζάνη – Με σιδερογροθιές απέσπασαν κινητό τηλέφωνο από συνομήλικό τους



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου , από τέσσερις ανήλικους στην Κοζάνη, στην περιοχή Ηπειρώτικα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, τέσσερις ανήλικοι ( τρεις νεαροί και μια κοπέλα), με τη χρήση βίας, χρησιμοποιώντας σιδερογροθιές και με καλυμμένα τα πρόσωπα τους , αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο από συνομήλικο τους.

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, οι τέσσερις ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων .

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου , οι τέσσερις ανήλικοι, αλλά και οι γονείς τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν .

 

3 σχόλια στο άρθρο “Ληστεία ανηλίκων στην Κοζάνη – Με σιδερογροθιές απέσπασαν κινητό τηλέφωνο από συνομήλικό τους

  1. Οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι γονείς των παιδιών. Τα βλέπουμε καθημερινά ….γύρω σας….μικρά παιδιά 7-8 χρονών παίζουν στο πάρκο…σπρώχνουν αλλά παιδιά δεν τα αφήνουν να παίξουν και οι γονείς δεν δίνουν σημασία…το τσιγάρο και τον καφέ. Ασχοληθήτε με παιδιά σας, συμβουλέψτε τα πριν να είναι αργά. Δυστυχώς όταν μεγαλώσουν δεν θα ακούνε ούτε σας ούτε τους συνανθρώπους τους….θα είναι αργά.

  2. Αναμορφωτήριο εχθές… Κάνετε παιδιά και τα αφήνετε να νομίζουν ότι είναι μάγκες και σακατεύουν ανθρώπους. Η μάνα δηλαδή του παιδιού αυτού, το γέννησε για να κοντέψει να το χάσει από κάτι ψευτόμαγκες. Κωλόπαιδια το λιγότερο και αυτά και οι γονείς τους. Πως δεν το σκότωσαν το παλικάρι να λέμε από θαύμα. Ντροπή… Οι γονείς όλων αυτών των παιδιών πρέπει να περάσουν από σοβαρούς ψυχιατρικούς ελέγχους και να επέμβει επίσης ΑΜΕΣΑ κοινωνικός λειτουργός. Αναμορφωτήριο ή φυλάκιση, καλό θα τους κάνει. Και μην ακούσω “μα είναι παιδιά”. εν δυνάμει δολφ@νοι είναι, όχι παιδιά.

  3. Ντροπή…. συμφωνώ με όλα τα παραπάνω…. τσιγάρο… καφές και η οικογένεια καί τά παιδιά στον αυτόματο πιλότο….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.