Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Η Κοζάνη χρειάζεται κοινόχρηστους χώρους» – Δείτε το βίντεο



Την ανάγκη δημιουργίας κοινόχρηστων χώρων μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοκκαλιάρης επεσήμανε ότι ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται επιτέλους έργα πνοής όπως είναι η σύγχρονη σκεπαστή λαϊκή αγορά, η μεταφορά των αστικών ΚΤΕΛ αλλά και η δημιουργία χώρων στάθμευσης (parking) ενώ μίλησε και για την εγκατάσταση των σταθμών των ηλεκτρικών ποδηλάτων, που αναμένεται να λειτουργήσουν άμεσα.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το ΒΑΑ του Δήμου Κοζάνης είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με τα υπόλοιπα της Δυτικής Μακεδονίας, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο όλος σχεδιασμός είναι αποτέλεσμα συνεργειών και συνεργασιών με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς αλλά και πρώην αιρετούς καθώς η τοπική αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.