Bath Designer of the Year 2024 για την εταιρεία Kontogianni Bath & Floor από την Λάρισα



Άλλη μια σημαντική διάκριση κατάφερε να πάρει η εταιρεία Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής της κας. Χριστίνας Κοντογιάννη στη Λάρισα, Kontogianni Bath & Floor.

Ο λόγος για την κατάκτηση της κορυφαίας διάκρισης στον πυλώνα Bathroom του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Interior Awards 2024 που διεξήχθη την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστής στην Αθήνα.

Παρουσία περισσοτέρων από 350 επαγγελματιών από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, του interior και του lighting design έλαβε χώρα η 9η τελετή απονομής των Interiors Awards 2024.

Tα Interiors Awards της BOUSSIAS Events έχουν πλέον καθιερωθεί από την ίδια την αγορά ως ο ετήσιος θεσμός επιβράβευσης έργων δημιουργίας εσωτερικών χώρων.

Περισσότερα από 170 υποψήφια έργα απέσπασαν διακρίσεις. Τα Interiors Awards 2024 κατέγραψαν ρεκόρ υποψηφιοτήτων αλλά και αριθμό δημιουργικών γραφείων που συμμετείχαν. Σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή των Interiors Awards η BOUSSIAS Εvents δημιουργεί κάθε χρόνο δικλείδες στη διαδικασία αξιολόγησης προκειμένου να διασφαλίζεται η διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία της βαθμολόγησης.

Συγκεκριμένα, η Λαρισαϊκή εταιρεία Kontogianni Bath & Floor απέσπασε ένα χρυσό βραβείο και ένα χάλκινο για projects τα οποία έχει υλοποιήσει αλλά και ένα ακόμη χρυσό βραβείο για ένα υπό κατασκευή έργο.

Αποτέλεσμα των βραβείων αυτών, ήταν να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ του μεγάλου ανταγωνισμού Πανελλαδικά, στον πυλώνα της κατασκευής μπάνιων και να βραβευθεί στο τέλος της τελετής απονομής με το κορυφαίο βραβείο της κατηγορίας, Bath Designer of the Year 2024.

 

Τα κορυφαία βραβεία στα Interiors Awards (Αwards of the Year), δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίας από τις βραβευμένες υποψηφιότητες στις διαγωνιστικές κατηγορίες.

Τα κορυφαία βραβεία στη φετινή διοργάνωση απέσπασαν οι:

• Upcoming Designer of the Year 2024: Kaput Design
• Kitchen Company of the Year 2024: FRANKE HELLAS
• Bath Company of the Year 2024: Kontogianni Bath & Floor
• Construction Fit out Company of the Year 2024: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Tεχνική Κατασκευαστική
• Client of the Year 2024: COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η κα. Χριστίνα Κοντογιάννη στην ομιλία της κατά την βράβευση, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων βραβείων, τα οποία είναι η επισφράγιση της ομαδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια, ευχαριστώντας τους πελάτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 5 κορυφαία βραβεία που δόθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού, η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor είναι η μόνη που εδρεύει εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.


Η εταιρεία Κοντογιάννη αριθμεί 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής στη Λάρισα και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες, σε όλη την Ελλάδα. Χάρη στην υψηλή επιστημονική της κατάρτιση, η αρχιτέκτονας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη φροντίζει να παρέχει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας. Η εταιρεία Κοντογιάννη εδρεύει στην Γιάννουλη Λάρισας και στα showrooms της επιχείρησης θα βρείτε πλακάκια και είδη υγιεινής κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Δείτε περισσότερα στο site της επιχείρησης kontogianni.com και στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα kontogiannieshop.com  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.