Οριακά καλύτεροι οι Ούγγροι, combo ποντάρισμα επάνω στις ΗΠΑ



Το πράγμα αρχίζει και σοβαρεύει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού αρχίζει η 3η αγωνιστική για τους ομίλους. Άρα θα φανεί ποιες ομάδες θα περάσουν στα νοκ άουτ, ποιες θα πάνε σπίτια τους και ποιες θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε να βγουν οι τέσσερις καλύτερες τρίτες. Στο γκρουπ της διοργανώτριας Γερμανίας θα γίνει παιχνίδι στα γκολ και ποντάρισμα στην Ουγγαρία. Φυσικά, περίοπτη θέση στο κουπόνι έχει το Copa America που συνεχίζεται με ματσάρες.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Μελετημένα προγνωστικα κοπα αμερικα

  1. Σκωτία – Ουγγαρία (22:00)

Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν δείξει τα λιγότερα πράγματα, έως τώρα, στο γκρουπ, έχουν ακόμα πιθανότητες. Για την Ουγγαρία η νίκη είναι μονόδρομος και στη συνέχεια η αναμονή για το αν θα μπει στις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Έχει βγάλει μαχητικό πρόσωπο στα δύο πρώτα ματς, με το μεγάλο της ζήτημα να εστιάζεται στην επίθεση. Αυτό καλείται να βελτιώσει απέναντι σε σκληρό αντίπαλο, όπως η Σκωτία. Να σκοράρει, να διεκδικήσει την επικράτηση και να αποδείξει ότι δικαίως δίνεται, έστω, οριακό φαβορί στο ζευγάρι. Στέκει η εμπιστοσύνη στους Μαγυάρους, που μάλλον οριακά είναι καλύτεροι, στο 2.45.

  1. ΗΠΑ – Βολιβία (24/6, 01:00)

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες η πρεμιέρα τους στο Κόπα Άφρικα είναι κομβική. Ως διοργανωτές καλούνται να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να ξεπεράσουν έναν αντίπαλο που, θεωρητικά και αγωνιστικά, κρίνεται βατός. Στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας οι Βολιβιανοί έβγαλαν μία δυσκολία στο σκοράρισμα. Ποιότητα, με ποδοσφαιριστές τύπου Πούλισικ, δεν διαθέτουν. Η νίκη των ΗΠΑ αποτελεί το πιθανότερο σενάριο. Στο combo με το Under 3,5, με την προοπτική λίγων γκολ στο ζευγάρι η απόδοση ανεβαίνει. Ποντάρεται το ενδεχόμενο στο 1.91.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.