Προγνωστικά Euro: Πορτογαλία, αλλά στο 2.40



Απόψε ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 24, με δράση στον 5ο και τον 6ο. Ενδιαφέρον το πρόγραμμα, καθώς τα εν λόγω γκρουπ είναι «ανοικτά», ιδιαίτερα αν κερδίσει το Βέλγιο τη Ρουμανία. Η πρότασή μας είναι από το ματς στο Ντόρτμουντ, το πιο εμπορικό της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: To αναλυτικό EURO 2024 Πρόγραμμα

Τουρκία – Πορτογαλία (19:00)

Διττή η εικόνα της Τουρκίας στην πρεμιέρα. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε κέντρο κι επίθεση, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε υπέροχα γκολ, ωστόσο στα μετόπισθεν προβλημάτισε. Η Γεωργία, μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης, όχι απλά της έβαλε γκολ, αλλά είχε και δύο δοκάρια, το ματς θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά. Αν επαναλάβει αντίστοιχη εμφάνιση αναμένεται να το «πληρώσει», απέναντι σε ένα σαφώς ανώτερο σύνολο.

Τρομερά ποιοτικό το ρόστερ της Πορτογαλίας, η οποία κατάφερε να γυρίσει το ματς με την Τσεχία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 62′. Η νίκη με 2-1 (με γκολ στο 91′) έδειξε πως πέρα από ταλέντο υπάρχει και «τσαγανό» στους παίκτες της. Σε περίπτωση νέας νίκης εξασφαλίζει την πρόκριση και θα θέσει τις βάσεις για να καταλάβει την πρώτη θέση, που ενδέχεται να της δώσει πιο εύκολο μονοπάτι στα νοκ άουτ (αν τερματίσει 2η, θα παίξει με τον 2ο του 4ου ομίλου, που μπορείς να είναι μία εκ των Γαλλίας ή Ολλανδίας).

Με βάση όσα είδαμε στην πρεμιέρα, θα δώσουμε προβάδισμα στους Ίβηρες και θα συνδυάσουμε το διπλό με το να πάρει τουλάχιστον δύο κάρτες η Τουρκία (2.40), που η άμυνά της αναμένεται να τα βρει σκούρα με τους ποιοτικούς και δραστήριους Πορτογάλους.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.