Ολοκλήρωση επισκευής και επαναλειτουργία της κεντρικής αντλίας στη γεώτρηση «Πόρτες»



Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει ότι η επισκευή της κεντρικής αντλίας στη γεώτρηση «Πόρτες» ολοκληρώθηκε επιτυχώς και τέθηκε σε λειτουργία σήμερα το πρωί. Η ομαλή λειτουργία της ύδρευσης στη ζώνη Σέρβια – Ν. Καστανιά – Ν.Λάβα αναμένεται να αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους υδραυλικούς του Δήμου, οι οποίοι με αφοσίωση και σκληρή δουλειά κατάφεραν να διαχειριστούν την κατανομή του νερού στις ζώνες του δικτύου κατά τη διάρκεια της επισκευής, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υπό τις συνθήκες αυτές.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους κατοίκους για την κατανόηση και την υπομονή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών. Η συνεργασία και η στήριξή σας ήταν πολύτιμες.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε την ανάγκη για ορθολογική χρήση του νερού. Η υπεύθυνη κατανάλωση και η αποφυγή της σπατάλης είναι σημαντικές για τη διασφάλιση της διαρκούς επάρκειας νερού για όλους.

Καλούμε όλους τους δημότες να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια για τη διατήρηση αυτού του πολύτιμου αγαθού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.