Στις λεπτομέρειες το ντέρμπι της Λειψίας, ακόμα μοντάρεται η Ελλάδα



Από σπουδαίες αναμετρήσεις απαρτίζεται και το σημερινό πρόγραμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι της Ολλανδίας με τη Γαλλία. Σε ρυθμούς μπάσκετ μπαίνουμε από σήμερα, με την “επίσημη αγαπημένη” να δίνει απόψε το πρώτο από τα τρία της φιλικά πριν το προολουμπιακό τουρνουά.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όμιλοι, πρόγραμμα και αποδόσεις για copa america στοιχημα

  1. Ελλάδα – Πολωνία (20:00)

Στόχος της Εθνικής μας ομάδας είναι να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να περάσει τον σκόπελο του Προολυμπιακού τουρνουά που ξεκινάει στις αρχές του Ιούλη. Πριν από αυτά τα κομβικά παιχνίδια, ο κόουτς Σπανούλης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα στα τρία φιλικά που θα εκκινήσουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα. Τώρα αντιμετωπίζει την Πολωνία που επίσης προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό (της Βαλένθια), ακόμα μοντάρεται η Ελλάδα, ενώ απόψε λογικά δεν θα έχει τους Σλούκα – Αντετοκούνμπο στη διάθεσή της. Μπορεί να το κάνει ντέρμπι η Πολωνία και να μην ηττηθεί πάνω από 7 πόντους, επιλογή που συναντάμε στο 1.88.

  1. Ολλανδία – Γαλλία (22:00)

Η Ολλανδία κοντράρεται με τη Γαλλία, σε μια μάχη που πιθανότατα κρίνει και την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. Ανατροπή στην υπόθεση του Εμπαπέ, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στη μύτη, μπήκε στην τελευταία προπόνηση και θα είναι διαθέσιμος για απόψε, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός. Γεγονός που σίγουρα αφαιρεί ένταση από την επίθεση των “τρικολόρ”. Από την άλλη η Ολλανδία θα εμφανιστεί πιο προσεκτική αμυντικά αφού δεν το έκανε με την Πολωνία και πήγε να της κοστίσει. Συνεπώς, μονόδρομος είναι το Under 2,5 στο 1.85.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.