Εκκίνηση με το… δεξί η Τουρκία, ανεβαίνει ο ρυθμός στη Λειψία



Απόψε ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος με τις αναμετρήσεις Τουρκία – Γεωργία και Πορτογαλία – Τσεχία. Το υπόλοιπο κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες από τα πρωταθλήματα Ισλανδίας, Κίνας και Β’ Βραζιλίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Οι κορυφαίες αποδόσεις για το στοίχημα νικητης copa america

  1. Τουρκία – Γεωργία (19:00)

Η Τουρκία κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο γκρουπ των προκριματικών, αφήνοντας πίσω Κροατία και Ουαλία. Βελτιώθηκε αισθητά μετά την έλευση του Ιταλού τεχνικού Μοντέλα και στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου αντιμετωπίζει τη Γεωργία, η οποία μετράει την παρθενική συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Εξάλλου, απέκλεισε στα πέναλτι την Ελλάδα στον τελικό των πλέι οφ του Nations League. Δυναμική και εμπειρία είναι υπέρ των Τούρκων, οπότε ποντάρουμε στον άσο του 1.73.

  1. Πορτογαλία – Τσεχία (22:00)

Για τον ίδιο όμιλο, η Πορτογαλία εντυπωσίασε στα προκριματικά, καθώς ήταν η μόνη ομάδα που κατάφερε να πετύχει 10/10 νίκες. Μάλιστα, είχε την πιο παραγωγική επίθεση με 36 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με με μόλις δύο γκολ παθητικό. Καλείται να επιβεβαιώσει το ρόλο του απόλυτου φαβορί απέναντι στην υπολογίσιμη Τσεχία, η οποία βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα. Κάλλιστα, οι Ίβηρες μπορούν να παρασύρουν σε υψηλό τέμπο το σύνολο του Χάσεκ, συνεπώς επιλέγουμε το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 2.30.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.