Παρέλαβε το ΥΜΑΘ ο Κώστας Γκιουλέκας: ‘Να είμαστε χρήσιμοι, να σηκώσουμε πιο ψηλά τη Μακεδονία και τη Θράκη’-Δείτε το βίντεο



Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επαγγελματικών φορέων πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής του υφυπουργείου Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας Θράκης.

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης παρέδωσε το ΥΜΑΘ στα χέρια του “καλού φίλου και συνεργάτη του” όπως είπε, Κώστα Γκιουλέκα, με τον δεύτερο να επισημαίνει ότι “πρέπει να είμαστε χρήσιμοι κι αποτελεσματικοί”.

“Έχουμε τη βούληση τη θέληση την όρεξη να παλέψουμε και να τιμήσουμε την εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να σηκώσουμε πιο ψηλά τη Μακεδονία, τη Θράκη στο υφυπουργείο εσωτερικών που είναι αρμόδιο για αυτόν τον τομέα, που μπορεί να μη έχει πολλές αρμοδιότητες έχει όμως πολλές δυνατότητες. Αυτές πρέπει να αξιοποιήσουμε. Μας αξίζει ως Βορειοελλαδίτες. Δεν ζητάμε τίποτα παρά μόνο τη συνέπεια της ολοκλήρωσης των έργων για αυτό υπάρχει και αυτή η δυσφορία των πολιτών. Επιτέλους δεν χρειάζονται λόγια είναι πολύ σημαντικό ότι σε λίγους μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κόψει το πρώτο εισιτήριο του μετρό” τόνισε ο Κώστας Γκιουλέκας.

www.grtimes.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παρέλαβε το ΥΜΑΘ ο Κώστας Γκιουλέκας: ‘Να είμαστε χρήσιμοι, να σηκώσουμε πιο ψηλά τη Μακεδονία και τη Θράκη’-Δείτε το βίντεο

  1. Κώστας Γκιουλέκας: ‘Να είμαστε χρήσιμοι, να σηκώσουμε πιο ψηλά τη Μακεδονία !!!!!!!

    Ω ! της υποκρισίας !!

    18-9-20 Ζάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε αγώνες γιά εμάς» !!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.