Κουτρότσιου Αναστασία βραβεύτηκε ως η καλύτερη διαιτητής διοργάνωσης taekwondo



Για δεύτερη φορά μέσα στο 2024 η γυμνάστρια του συλλόγου μας Κουτρότσιου Αναστασία, διεθνής διαιτητής στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό βραβεύεται ως η καλύτερη διαιτητής της διοργάνωσης . Την Κυριακή 16 Ιουνίου, μετά το πέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλογών στα Τίρανα της Αλβανίας , η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό βράβευσε την κυρία Κουτρότσιου ως την καλύτερη διαιτητή του πρωταθλήματος. Το ίδιο συνέβη και πριν 2 μήνες στο Ντακάρ της Σενεγάλης, στο Αφρικανικό Ολυμπιακό τουρνουά βραβεύθηκε ως η καλύτερη της διοργάνωσης ,από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μεγάλη τιμή αποτελεί η παρουσία της γυμνάστριας του συλλόγου μας στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ολυμπιακού αγωνίσματος του Ταεκβοντό εκπροσωπώντας την Ελληνική Διαιτησία ανά τον κόσμο και φυσικά τον σύλλογό μας Μακεδονική Δύναμη.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη του συγχαίρουν την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την παρουσία της και την προσφορά της στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.