Βγαίνει μπροστά ο Σλούκας, με το θέαμα στην πρεμιέρα του EURO



Πρεμιέρα EURO 2024 και στέψη πρωταθλητή μπάσκετ στο σημερινό πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός γύρισε από το 0-2, ισοφάρισε τη σειρά με τον Ολυμπιακό και όλα θα κριθούν απόψε στον πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Γερμανίας απέναντι στη Σκωτία, στο Μόναχο.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτό είναι το αναλυτικό euro 2024 προγραμμα

  1. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση μιας μεγάλης ανατροπής. Έδειξε μέταλλο στο ΣΕΦ, επικράτησε 88-85 και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι έχουν επιστρέψει από δύσκολες καταστάσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Σλούκα, ο οποίος συνήθως έχει κομβική παρουσία σε κρίσιμα ματς. Κρατάμε το Over 12.5 πόντων του στο 1.93.

  1. Γερμανία – Σκωτία (22:00)

Η Γερμανία είναι η οικοδέσποινα του EURO και με την αβάντα του κόσμου θα επιδιώξει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Εξάλλου, πρόκειται για μία από τις πετυχημένες ομάδες στον θεσμό, με τρεις κατακτήσεις και έξι τελικούς. Ωστόσο, δεν θυμίζει σε τίποτα την εθνική φόβητρο του παρελθόντος και η εκκίνηση με την ανταγωνιστική Σκωτία κρύβει κινδύνους. Στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις επιβεβαιώθηκε το Over 2,5 στο εναρκτήριο ματς, κάλλιστα το σκηνικό μπορεί να επαναληφθεί, οπότε στρεφόμαστε εκεί σε απόδοση 1.70.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.