Ανώτερη η Ελλάδα, ποντάρεται η σοβαρότητα της Ακτής Ελεφαντοστού



Ποδοσφαιρικό, κυρίως, είναι το μενού της ημέρας, με το πρόγραμμα να αποτελείται από αγώνες των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για Αφρική και Ασία, αλλά και φιλικά παιχνίδια Εθνικών ομάδων. Η Ελλάδα, μπορεί να μην κατάφερε να πάει στο Euro 2024, ωστόσο επιχειρεί να μετριάσει την απογοήτευσή της. Συνεχίζει το προπαρασκευαστικό διάστημα ενόψει Nations League με ματς προετοιμασίας, στην Αυστρία, απέναντι στην ανίσχυρη Μάλτα.

Δείτε επίσης τον όμιλο, το πρόγραμμα και τις αποδόσεις για την αλβανια euro 2024.

  1. Κένυα – Ακτή Ελεφαντοστού (16:00)

Για τους Κενυάτες, μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή απέναντι στην καλύτερη ομάδα του 6ου ομίλου των Προκριματικών Μουντιάλ για την αφρικανική ζώνη. Είναι 4 ματς αήττητοι (φιλικά και επίσημα), όμως στο πρόσφατο 1-1 εντός με το Μπουρουντί έχασαν σημαντική ευκαιρία για μία ζωογόνο νίκη και εύκολους βαθμούς. Δέχτηκαν την ισοφάριση στο 85′, μην μπορώντας να αντιδράσουν. Η Ακτή Ελεφαντοστού πρωτοπορεί στο γκρουπ, με 3/3 νίκες. Κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, δίχως να αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Λογικά θα κερδίσει, κάνοντας τα απαραίτητα. Πoντάρεται το combo 2 & Under 3,5 στο 2.10.

  1. Mάλτα – Ελλάδα (19:00)

Απέναντι στη Γερμανία, η Εθνική έδειξε έτοιμη για… Euro. Αλλά τώρα, τι να το κάνεις; Η ήττα, με 2-1, από ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και διοργανώτρια του θεσμού, μόνο ως αποτυχημένο τεστ δεν μπορεί να χρεωθεί. Θα γίνουν αλλαγές από τον υπηρεσιακό κόουτς Ν. Παπαδόπουλο στην 11άδα, αλλά και πάλι η αγωνιστική απόσταση με τη Μάλτα κρίνεται μεγάλη. Στο ουδέτερο Γκρέντιγκ, στην Αυστρία, η Ελλάδα καλείται να πάρει μία νίκη ψυχολογίας και με ευρύ σκορ, ενόψει του επόμενου UNL που αρχίζει τον Σεπτέμβριο. Θα παιχτεί το 2 & Over 2,5 στο 1.95.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.