Ο “θρίαμβος” του Γιώργου Αυτιά – Η Ελλάδα του έδειξε το δρόμο για τις Βρυξέλλες – Το ευχαριστώ του Γιώργου Αυτιά στην Κοζάνη



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιώργος Αυτιάς, έπειτα από την εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών , όπου στάθηκε νικητής και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και εσωκομματικά , αφού κατέκτησε την πρώτη θέση, μεταξύ των υπολοίπων συνυποψήφιων του .
Ο Γιώργος Αυτιας, με καταγωγή από το νησί της Σάμου, εξελέγη Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024 .
Μια σαρωτική προσωπική νίκη, όπου πέρασε τερματίζοντας πρώτος με διάφορα ψήφων από τον δεύτερο, τον κ. Ευάγγελο Μειμαράκη
Ο Γιώργος Αυτιας, στάθηκε επάξια στην τηλεόραση 34χρόνια , βάζοντας στο “τραπέζι” της εκπομπής του κυρίως τα οικονομικά ζητήματα της χώρας.
Πολλές φορές, ήταν ο άνθρωπος όπου διαμέσου της εκπομπής  εξαγγέλθηκαν είτε νέα μέτρα για τη χώρα είτε ο ίδιος έκανε προτάσεις στην εκάστοτε κυβέρνηση, που έτυχαν αποδοχής .
Σήμερα η Ελλάδα , έδειξε τον δρόμο στον Γιώργο Αυτιά, ότι τον θέλει στην Ευρωβουλή για όλα  τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα.
Η ψήφος του Έλληνα στο πρόσωπο του Γιώργου Αυτιά, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα και του παρείχε το εισιτήριο για τις Βρυξέλλες.
Η Ελλάδα έχει Αυτιά και σίγουρα θα έχει και μάτια , όπως χαρακτηριστικά τονίζει συχνά ο ίδιος .
” Ευχαριστώ την Ελλάδα για την τιμή μου έκανε και την Κοζάνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο “θρίαμβος” του Γιώργου Αυτιά – Η Ελλάδα του έδειξε το δρόμο για τις Βρυξέλλες – Το ευχαριστώ του Γιώργου Αυτιά στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.