Καθαρίζει από νωρίς η Γαλλία, ευκαιρία νίκης για την Κρισιούμα



Από δυνατές φιλικές αναμετρήσεις αλλά και ματς από Βραζιλία, Νορβηγία και Ιαπωνία απαρτίζεται το σημερινό πρόγραμμα. Φυσικά, ξεχωρίζει ο δεύτερος τελικός του NBA με τους Σέλτικς να υποδέχονται τους Μάβερικς, με στόχο το 2-0 και ακόμα πιο δυνατό προβάδισμα για τον τίτλο.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όμιλοι, πρόγραμμα και προγνωστικά για το euro 2024

  1. Γαλλία – Καναδάς (22:15)

Η Γαλλία δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κόντρα σε έναν Καναδά ο οποίος ετοιμάζεται κι αυτός για τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα. Ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναδείξει αρκετούς καλούς παίκτες, ωστόσο είναι πολύ κατώτεροι από τους Γάλλους, τους οποίους περιμένουμε να το τελειώσουν από νωρίς. Συνεπώς πάμε στο 1 ημίχρονο / 1 τελικό και Over 1,5 στο 1.78.

  1. Κρισιούμα – Κουιαμπά (22:00)

Στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας διεξάγεται σημαντική μάχη που αφορά τον στόχο της παραμονής. Η Κουιάμπα αποτελεί μια από τις δύο ομάδες που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει κιόλας. Η νεοφώτιστη Κρισιούμα έχει ξεκινήσει πολύ καλά και χτυπάει όλα της τα ματς, ακόμα και κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους, πάμε επιφυλακτικά με τον άσο με -0.25 ασιατικό χάντικαπ, στο 1.75.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.