Ευρωεκλογές 2024 – Κυριάκος Βελόπουλος: ‘Η Ελληνική Λύση ήρθε για να κυβερνήσει -Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε’



Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε για τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές πως «για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε την ρήξη και κάνει και μία τεράστια ανατροπή. Παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε. Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευτούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει πραγματική πατριωτική διακυβέρνηση του τόπου.

Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους και όλες, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και ευχόμαστε ολόψυχα κάποια στιγμή τα μέσα ενημέρωσης να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι να αμιγώς εθνικό κοινωνικό λαϊκό κόμμα το οποίο ήρθε για να κυβερνήσει, λέγοντας το εξής, ότι είναι η δύναμη της ευθύνης.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο γι’ αυτό που προειδοποιούσα όλο αυτό τον τελευταίο καιρό. Ας δούνε λίγο τον χάρτη στην Θράκη για τα αποτελέσματα μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι, γιατί αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα».

 

2 σχόλια στο άρθρο “Ευρωεκλογές 2024 – Κυριάκος Βελόπουλος: ‘Η Ελληνική Λύση ήρθε για να κυβερνήσει -Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε’

  1. Το 2003, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Ιησούς και Δίας, Ορθοδοξία ή Δωδεκάθεο. Ασφαλώς κανείς δεν του απαγόρευσε να εκδώσει αυτό το βιβλίο, άλλα επρόκειτο για μια απλή τεχνική «marketing» που κατείχε καλά ο κ. Βελόπουλος ως τηλεβιβλιοπώλης και ως πολιτικός.
    Να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι είναι οι πραγματικοί χριστέμποροι, θεομπαίχτες και βλάσφημοι θρησκοκάπηλοι που διεκδίκησαν την ψήφο του πιστού λαού, προσποιούμενοι τους «χριστιανούς».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.