Με φόρα από το Βερολίνο ο Παναθηναϊκός



Φυσικά η έναρξη των πλέι οφ για τον τίτλο της Stoiximan Basket League και η μάχη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Στο οποίο επίσης υπάρχουν τα τελευταία τεστ των εθνικών ομάδων πριν το Euro, προκριματικά Μουντιάλ από τη ζώνη της Αφρικής αλλά και το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Οι καλύτερες αποδόσεις για ομιλοι euro 2024

  1. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)

Η μητέρα των μαχών του ελληνικού μπάσκετ εκκινεί απόψε, με το πρώτο ματς για τα πλέι οφ τίτλου στην Stoiximan Basket League. Το μομέντουμ είναι σε εντελώς αντίθετη φάση, αφού ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την έβδομη Ευρωλίγκα του στο Βερολίνο, ενώ ο Ολυμπιακός απέτυχε για τρίτο συνεχόμενο Final-4 . Αυτό το στοιχείο αλλά και το ότι η ομάδα του Αταμάν μετράει 3/3 νίκες κόντρα σε εκείνη του Μπαρτζώκα, μάς ωθεί να καταλήξουμε στον άσο με χάντικαπ (-5.5) στο 1.98.

  1. Νορβηγία – Κόσοβο (20:00)

Η Νορβηγία απέτυχε παταγωδώς στα προκριματικά και δεν θα δώσει το “παρών” σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Μάλιστα, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στα δύο τελευταία φιλικά και η νίκη για την ομάδα του Σολμπάκεν είναι επιτακτική ανάγκη. Το Κόσοβο έδειξε ανταγωνιστικό στα προκριματικά αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω, ξεκινάει μια νέα εποχή με τον Σλοβένο Γκλίχα στον πάγκο. Απόψε πάντως μετράει κομβικές απουσίες, ειδικά στον χώρο του κέντρου, συνεπώς περιμένουμε την ποιοτικότερη Νορβηγία να φτάσει στην επικράτηση, επιλογή ο συνδυασμός του άσου με το Over 1,5 στο 1.73.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.