Τον ετήσιο φιόρο τιμής προς τη μητέρα απέδωσε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης



Τον ετήσιο φόρο τιμής προς τη μητέρα απέδωσε την Κυριακή 2 Ιουνίου  ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης.

Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του λαογραφικού μουσείου, ήταν πλημμυρισμένη με περισσή αγάπη και τιμή στην μητέρα από τα παιδιά του Διαμάντειου χορευτικού συγκροτήματος.

Ποιήματα , τραγούδια και παραδοσιακοί χοροί από τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά του Συνδέσμου ομόρφυναν και λάμπρυναν τη γιορτή. Γιορτή που παρακολούθησαν με καμάρι και συγκίνηση γονείς γιαγιάδες και παππούδες , χειροκροτώντας τα δικά τους παιδιά και εγγόνια τα οποία και τους πρόσφεραν με αγάπη το καθιερωμένο γλαστράκι βασιλικού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στη δασκάλα τους κ. Θεοδώρα Βαξεβάνου για την άρτια εμφάνιση και το αξιόλογο έργο.

Η διοίκηση του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά την κ. Αγνή Πάτρα Καραμάρκου για την εμπεριστατωμένη και συγχρόνως συγκινητική ομιλία της για τη μητέρα, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν για τη ενημέρωση και προβολή της γιορτής ,έντυπα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα .

Επιπλέον το τηλεοπτικό κανάλι ΤΟΠ για την κάλυψη της γιορτής , η προβολή της οποίας θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 2:00 μμ.

Ευχαριστεί επίσης τα bakery Κόγιας στη Βέροια για την προσφορά των ιδιαίτερων μπισκότων για τα παιδιά μας.

Αμέσως μετά ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι των χορευτικών ομάδων ενηλίκων στον όμορφο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου, εξωκλήσι στον Κρόκο Κοζάνης ,που μας διέθεσε ευγενικά η επιτροπή της εκκλησίας και την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Εκεί υπό τους ήχους της ορχήστρας του Φώτη Τσιοτίκα,   οι χοροί και τα τραγούδια κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής .

Και του χρόνου με υγεία.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.