Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη στα Σέρβια και συνάντηση με το Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου



Επίσκεψη στο δημαρχείο Σερβίων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής της Π.Ε. Κοζάνης, Πάρι Κουκουλόπουλου, των αντιδημάρχων Σταύρου Παπαδόπουλου, Έφης Παπαδοπούλου και Θεοδώρας Αγοραστού, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Μαραμή, και του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής της Π.Ε. Κοζάνης, Λουκά Ζαρογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, την ανάπτυξη της περιοχής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Ο κ. Σαχινίδης εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες του δήμου για την προώθηση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σαχινίδη για τις πρωτοβουλίες και τα έργα που υλοποιούνται στο δήμο, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα και η σημασία της ενεργούς συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας στις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος πρόσθεσε: «Η επίσκεψη του κ. Σαχινίδη αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τα θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη συνεργασία και την υποστήριξη της κεντρικής και ευρωπαϊκής πολιτικής, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια περιήγηση στην πόλη των Σερβίων, όπου ο κ. Σαχινίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να ακούσει τα αιτήματά τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.