Με ακόμη ένα μικρό ανατρεπόμενο όχημα piaggio porter ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Βοΐου



Παραδόθηκε στο Δήμο Βοΐου ένα καινούριο φορτηγό όχημα με ανατροπή για τις ανάγκες του Δήμου Βοΐου μικτού βάρους 2,5 κ.μ. Το νέο όχημα με τις μικρές διαστάσεις, τη μεγάλη οδηγική ευελιξία και την ικανοποιητική χωρητικότητα θα μπορέσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις καθημερινές ανάγκες τόσο των τεχνικών συνεργείων όσο και της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βοΐου.

Το κόστος της προμήθειας χρηματοδοτήθηκε στο σύνολό του από το Ε.Α.Π. Τοπικού Πόρου και ανέρχεται σε 26.100 ευρώ, φέροντας όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, πιστοποιητικά κατασκευής και καταλληλότητας χρήσης σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Χρήστος Ζευκλής, δήλωσε πως “Ο Δήμος Βοΐου απέκτησε ένα νέο όχημα με καταπληκτική ευελιξία και ευκολία χρήσης σε αστικά περιβάλλοντα , διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους. Θα αποτελέσει πολυεργαλείο για τις υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων του Δήμου μας. Ως Διοίκηση παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους δημότες μας  και την παράλληλη εξοικονόμηση δημοτικών πόρων”

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.