Carmeet auto show στην Κοζάνη – Ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά event στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, φιλοξενείται από το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου, τo carmeet auto show  από την Night Shift Auto Group, ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά event στη Δυτική Μακεδονία, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αυτοκινητιστικό show και μια γιορτή για όσους αγαπούν το automotive.

Αντίκες, off-road αυτοκίνητα, μοναδικές εμφανίσεις αυτοκινήτων πρώτες στον ελληνικό χώρο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά, οι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους.

Το Night Shift Auto Group είναι μια ομάδα automotive διοργανώσεων, που θέλει να φέρει την αυτοκινητιστική κοινότητα μαζί, όπως παρόμοια γίνεται στο εξωτερικό έτσι και στην Ελλάδα, με σωστή οργάνωση και σεβασμό.

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Carmeet auto show στην Κοζάνη – Ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά event στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση σε όλους τους τομείς!! Επιτέλους κάτι στην πόλη της Κοζάνης πρωτοπόρο στο μηχανοκίνηκο κομμάτι πνολοι το έχουν παραμελημένο! Μεγάλη στηρίξη τοπικών μαγαζιών και ατόμων του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτός των τοπικών αρχών ,της αστυνομίας δίχως στήριξη και εκπαίδευση . Σε μια κοινωνία, όπου το έγκλημα αποκτά πιο σκληρές διαστάσεις σε σχέση με προηγουμενες εποχές , οφείλει να μας απασχολήσει ο προσανατολισμός του πολιτη που λαμβάνει η αστυνομική εκπαίδευση που αφορά στην προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη, ώστε να μην αποτελούν αντικείμενο παραβίασης!
    Συγχαρητήρια και πάλι στην διοργάνωση αναμενόμενουμε το επόμενο event!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.