Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου για τον Παναγιώτη Μακρυγιάννη



Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ο Δήμος Σερβίων και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον συντοπίτη μας Παναγιώτη Μακρυγιάννη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τελικό του σκιφ στην κατηγορία Κ19 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί κορυφαία στιγμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο μας. Ο Παναγιώτης, με την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του, μας έκανε υπερήφανους και απέδειξε ότι μεθοδική προσπάθεια και επιμονή μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά επιτεύγματα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για την αδιάκοπη προσπάθειά του, αλλά και στους προπονητές και τους γονείς του που τον στήριξαν σε κάθε βήμα της πορείας του. Η επιτυχία του αυτή θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους της περιοχής μας, δείχνοντάς τους ότι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Ελευθερίου

Δήμαρχος Σερβίων

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.