Πάνω από 300 συμμετοχές το 1ο Παιδικό Football Festival στο Λιάπειο Κοζάνης, στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Με πάνω από 300 συμμετοχές αθλητών ξεκίνησε το 1ο παιδικό football festival στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου, τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη.

Λίγο μετά τις 10π.μ. ο διαιτητής σφύριξε  την έναρξη των φιλικών αγώνων μεταξύ των ομάδων. Τα γήπεδα κατέκλυσαν οι μικροί αθλητές.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από την Κοζάνη και δύο ακαδημίες από τη Θεσσαλονίκη.

Το 1ο παιδικό football festival πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γιάννη Μυροφορίδη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κοζάνης, στη μνήμη του αδερφού του Παύλου, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαΐου 2023.

“Ο,τι πιο ευχάριστο να βλέπεις παιδιά και γονείς να βρίσκονται στο γήπεδο και να γίνονται ένα”, ανέφερε ο κ. Μυροφορίδης.

Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο ίδιος επιθυμεί να αποτελέσει θεσμό στα αθλητικά γεγονότα της πόλης “κάθε χρόνο θα διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά και θα το μεγαλώνουμε βήμα βήμα”. 

Από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης, η  Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κίκα Μόσχα Χατζημανώλη, χαιρέτισε την συγκεκριμένη διοργάνωση ” η πρωτοβουλία είναι μια πολύ ωραία κίνηση εις μνήμην του Παύλου Μυροφορίδη. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες  προάγουμε τον αθλητισμό, φέρνουμε τα  παιδιά κοντά στον αθλητισμό, δίνοντας θετικά μηνύματα και το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας”.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.