Όλγα Μαρκογιαννάκη από Κοζάνη: “Στις Βρυξέλλες φιλοδοξώ να είμαι η Ευρωβουλευτής όλης της Δυτικής Μακεδονίας” – Δείτε ολόκληρη την ομιλία της



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Πολλαπλά μήνυματα έστειλε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Όλγα Μαρκογιαννάκη, απο την ομιλία της στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαΐου.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, αναφέρθηκε στην πράσινη μετάβαση τονίζοντας μεταξύ άλλων “οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας δυστυχώς ακόμη δεν έχουν γίνει συμμέτοχοι στην πράσινη μετάβαση, η οποία έχει γίνει αποκλειστικότητα των ολιγαρχών της ενέργειας. Για εμάς η ενέργεια δεν είναι αλά καρτ. Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ομαλή και δίκαιη μετάβαση, το ΠΑΣΟΚ είναι ένας άλλος κόσμος με προτάσεις και ολοκληρωμένο πρόγραμμα” υπογράμμισε η κ. Μαρκογιαννάκη. 

Επιπλέον η ίδια αναφέρθηκε στην απόφασή της να μπει στην κούρσα των Ευρωεκλογών “μπήκα μπροστά για να αποκτήσει η Δυτική Μακεδονία τη δική της δυνατή φωνή εκεί που λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, εκεί που κρίνεται το μέλλον της χώρας. Ζητώ την ψήφο σας ανεξαρτήτου πολιτικής ή κομματικής αφετηρίας. Στις Βρυξέλλες δεν φιλοδοξώ απλά να είμαι μια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φιλόδοξω να είμαι η Ευρωβουλευτής όλης της Δυτικής Μακεδονίας”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Πάρις Κουκουλόπουλος, στελέχη και μέλη του κόμματος, φίλοι, συγγενείς και κόσμος.

Στο τέλος η κ. Μαρκογιαννάκη  ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και δείχνουν την στήριξη τους στο πρόσωπο της και στον αγώνα της “είμαι εδώ να δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις, να προσφέρω με τις γνώσεις μου, να εκπροσωπήσω όλους αυτούς που θέλουν μια καλύτερη Ευρώπη και μια καλύτερη Ελλάδα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κ. Μαρκογιαννάκη, προσφώνησε ο διευθυντής του λυκείου όπου φοιτούσε, Σάββας Αμαραντίδης, κάνοντας γνωστό πώς ήταν πρώτη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις την περίοδο 2003.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία της κ. Μαρκογιαννάκη:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Όλγα Μαρκογιαννάκη από Κοζάνη: “Στις Βρυξέλλες φιλοδοξώ να είμαι η Ευρωβουλευτής όλης της Δυτικής Μακεδονίας” – Δείτε ολόκληρη την ομιλία της

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.