Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Αγροτικός Συναιτερισμός Αρωματικών & Φαρμακευτικών φυτών Βοΐου για την απόσταξη του τριαντάφυλλου



Ο Συνεταιρισμός μας με την επωνυμία : «Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης» με μεγάλη θλίψη του διαπιστώνει ότι φέτος γίνονται παρεμβάσεις στο χώρο λειτουργίας του από εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας Κοζάνης πλησίον της οποίας λειτουργεί το αποστακτήριο οπότε βρισκόμενος σε δύσκολη θέση θέλει να ενημερώσει τους παραγωγούς τριαντάφυλλου ότι με αυτές τις παρεμβάσεις που δέχεται στο χώρο του δεν έχει λειτουργήσει έως σήμερα για την σεζόν 2024 και κινδυνεύει να μη λειτουργήσει φέτος για την απόσταξη του τριαντάφυλλου.

Ζητάμε την κατανόηση σας και ευελπιστούμε να σας έχουμε δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε την περίοδο αυτή για να παραμείνουμε ενεργοί.

Με εκτίμηση το ΔΣ

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.